2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

Csepregi Éva: Nincs kedvem pasizni

Csepregi Éva több mint két éve szingliként éli mindennapjait. Az énekesnő korábban nagyon vágyott egy új szerelemre, azonban most a Lokálnak elárulta: megtanult egyedül is boldog lenni, és ha ez így marad, akkor sem esik kétségbe. 

Csepregi Éva, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

– Nagyon jól érzem magam az új otthonomban. Egy lakberendező barátnőm segítségével a feng shuinak megfelelően rendeztük be, hogy a helyiségek tele legyenek pozitív energiával. Az új lakás pedig sokat segített abban, hogy végleg magam mögött tudjam hagyni a múltat – kezdte Csepregi a Lokálnak, aki több mint két éve lépett ki 15 évig tartó kapcsolatából. A Neoton énekesnője tavaly azt nyilatkozta lapunknak, hogy nagyon vágyik már egy társra.


– Nyitott vagyok egy új kapcsolatra, de semmi olyan értékelhető nem történt az elmúlt időszakban, amiről egyáltalán érdemes lenne beszélni. Pedig már nagyon hiányzik mellőlem a társ, hiszen az ember társas lény, és nagyon jó dolog, ha valakinek megvan a párja – mondta korábban Éva. A 65 éves énekesnő még mindig szingliként éli mindennapjait, és mint mondja, megszerette már ezt az állapotot.

– Megtaláltam a szingli lét szépségeit és kimondhatom: így is teljesnek érzem az életemet. A munka, barátok, kutyáim és fiam, Dávid mellett nem érzem magam magányosnak. A nyitottság most is megvan bennem, de 60 felett sokkal nehezebb társra lelni, hiszen már teljesen más miatt keresi az ember azt a bizonyos nagy Ő-t. Persze udvarlókból akad szép számmal, ami természetesen jólesik és legyezi a hiúságomat, de nekem már nincs kedvem pasizni, értelmetlen randevúkra járni vagy olyan férfira pazarolni az időmet, akiről aztán kiderül, hogy nem az, akire én vágyom. Belátom, jelenleg nehéz bárkinek is közel kerülnie hozzám, de ha az a valaki elég kitartó, szimpatikus számomra, és jókat tudok vele beszélgetni, akkor megadom neki az esélyt. Viszont az sem zavar, ha az életem hátralévő részében egyedül maradok, mert így is nagyon jól érzem magam – tette hozzá Éva.


Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.