EUR: 320,13 Ft
CHF: 280,58 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb XV.kerület

Csodás képek a csodás képekről

A Prizma Kör idén meghirdetett Fény-Árnyék-Szín Világ című fotópályázatára 86 alkotó nem kevesebb mint  784 képet küldött be. A Lőkös Zoltán, Koós László és Karácsonyi Dávid alkotta zsűri a beérkezett alkotások közül  64 képet választott ki díjazásra és kiállításra. Az alkotásokat a Pestújhelyi Közösségi Ház Folyosó Galériáján tekinthetik meg az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.