2019. április 20., szombat
Tivadar

Sport

Csötönyi: Erdei vezetőként megbukott

„Erdei Zsolt az ország egyik legnagyobb sportolója, de  vezetőként megbukott” – nyilatkozta Csötönyi Sándor a DigiSport Reggeli start című műsorának.

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség korábbi elnöke szerint túl sok hiba volt a vezetésben és a tervezésben, már ha egyáltalán volt tervezés, mert költségvetése sem volt a szövetségnek. A legnagyobb hiba a sportághoz nem kötődő, külsős emberek felvétele, akik soha nem rendeztek világversenyeket.


– Én mint tiszteletbeli elnök tudtam volna Erdeinek segíteni, vagy a veszélyérzetét felébreszteni, de nem figyelt rám – mondta Csötönyi, és hozzátette, a szövetség közel 400 millió forintos hiányának legnagyobb része a budapesti junior-vb szervezéséhez kötődik. Az eredeti helyszín Győr lett volna, végül az eseményt a Duna Arénában rendezték meg, ám a győri és a budapesti árak közötti különbség miatt a sportolók elszállásolása a fővárosban 319 millió forinttal többe került.

Kapcsolódó Cikkek

  • Matek helyett győzelem a segítség

    Matek helyett győzelem a segítség

    Tizenegy, kilenc vagy öt? A feladvány magától értetődő a fradisták számára, azaz ennyire nő vagy csökken az FTC előnye a MOL Vidi elleni mérkőzés után.

  • Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

    Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

    Minden idők legnagyobb világbajnokságát rendezi hazánk április 21. és 28. között a Hungexpón. Ráadásul a hazai vb pontosan 40 évvel követi a sportág legnagyobb magyar sikerét, amikor a Jónyer–Klampár–Gergely trió a világot megverve nyerte el a világbajnoki címet csapatban a phenjani döntőben.