2018. november 13., kedd
Szilvia

Sport

Csötönyi: Erdei vezetőként megbukott

„Erdei Zsolt az ország egyik legnagyobb sportolója, de  vezetőként megbukott” – nyilatkozta Csötönyi Sándor a DigiSport Reggeli start című műsorának.

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség korábbi elnöke szerint túl sok hiba volt a vezetésben és a tervezésben, már ha egyáltalán volt tervezés, mert költségvetése sem volt a szövetségnek. A legnagyobb hiba a sportághoz nem kötődő, külsős emberek felvétele, akik soha nem rendeztek világversenyeket.


– Én mint tiszteletbeli elnök tudtam volna Erdeinek segíteni, vagy a veszélyérzetét felébreszteni, de nem figyelt rám – mondta Csötönyi, és hozzátette, a szövetség közel 400 millió forintos hiányának legnagyobb része a budapesti junior-vb szervezéséhez kötődik. Az eredeti helyszín Győr lett volna, végül az eseményt a Duna Arénában rendezték meg, ám a győri és a budapesti árak közötti különbség miatt a sportolók elszállásolása a fővárosban 319 millió forinttal többe került.

Kapcsolódó Cikkek

  • Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél

    Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél

    A magyar labdarúgó-válogatott számára hat pont megszerzése a cél utolsó két Nemzetek Ligája-mérkőzésén – hangsúlyozta Marco Rossi szövetségi kapitány Telkiben tartott hétfői sajtótájékoztatójá.

  • Higuaín elnézést kért piros lapjáért

    Higuaín elnézést kért piros lapjáért

    Gonzalo Higuaín elnézést kért klubjától, az AC Milantól, a csapat szurkolóitól és edzőjétől, Gennaro Gattusótól, valamint a meccs bírójától, amiért vasárnap este kiállíttatta magát a Juventus elleni, 2-0-ás vereséggel zárult rangadó hajrájában az olasz labdarúgó Serie A 12.