EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Belföld

Csütörtök éjfélig üzemel a Sajón a katonák által épített pontonhíd

Csütörtök délutántól ismét a kesznyéteni Sajó-hídon haladhat a forgalom – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-t.

A híd felújítási munkálatai alatt működő Muhi és Köröm községek között, a Sajón felépített pontonhidat a Magyar Honvédség csütörtök éjfélig üzemelteti.

A menetrendszerinti buszjáratok csütörtökön még a pontonhídon közlekednek, péntektől már a megújult kesznyéteni Sajó-hídon – tették hozzá.

Közleményük szerint 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el a közútkezelő. A program egyik elemeként újult meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a kesznyéteni Sajó-híd.

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Május 3. és 5. között rendezik meg a hagyományos Szentendrei Sörfesztivált a helyi Dunakorzón, ahol három nap alatt kézműves sörök és egyéb gasztronómiai élmények, könnyűzenei tehetségkutató verseny, valamint a The Carbonfools, az Omen, a Hősök és a Belmondo koncertje várja a látogatókat.

  • Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V.