EUR: 335,21 Ft
CHF: 312,01 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Belföld

Csütörtök éjfélig üzemel a Sajón a katonák által épített pontonhíd

Csütörtök délutántól ismét a kesznyéteni Sajó-hídon haladhat a forgalom – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-t.

A híd felújítási munkálatai alatt működő Muhi és Köröm községek között, a Sajón felépített pontonhidat a Magyar Honvédség csütörtök éjfélig üzemelteti.

A menetrendszerinti buszjáratok csütörtökön még a pontonhídon közlekednek, péntektől már a megújult kesznyéteni Sajó-hídon – tették hozzá.

Közleményük szerint 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el a közútkezelő. A program egyik elemeként újult meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a kesznyéteni Sajó-híd.

Kapcsolódó Cikkek

  • Málenkij robotpilóta

    Málenkij robotpilóta

    Sötét lelkületű ember lehetett a felvételen látható bordó Opel gazdája. Nyilván sürgős dolga akadt, amiért e ködös januári 21-én a ferencvárosi pályaudvar melletti Málenkij Robot emlékműhöz szervesen kapcsolódó terecskén vélte megtalálni álmai parkolóhelyét.

  • A magyarok háromnegyede elutasítja a börtönbizniszt

    A magyarok háromnegyede elutasítja a börtönbizniszt

    Az elmúlt időszakban komoly közéleti vitát váltottak ki azok a kártérítési eljárások, amelyek eredményeként a magyar állam jelentős összegeket lenne köteles fizetni az elítélt bűnelkövetőknek a fogvatartás körülményeire hivatkozva.