2019. október 21., hétfő
Orsolya

Extra

Dadogva kérték meg Kulcsár Edina kezét

Mozgalmas év áll Kulcsár Edina és szerelme, Csuti mögött. Az egykori szépségkirálynő két hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Medoxnak, nem sokkal azután, hogy a nyáron nagy titokban a boldogító igent is kimondták. Edina most a TV2 műsorában mesélt részletesen a lánykérésről, amin gyermeke édesapja olyan zavarban volt, hogy alig találta a szavakat.

Kulcsár Edina ás Csuti
Fotó: Mészáros Diána

–Csutinak a születésnapját mentünk ünnepelni, a nagy családi banzáj közepette egy másodperc erejéig nem gondoltam rá, hogy itt most valami fog történni. Aztán egész egyszerűen az előételek elfogyasztása után arra lettem figyelmes, hogy Csuti elkezdi mondani, hogy ennek az egésznek az az apropója, (…) – csak az anyukája volt beavatva – na hát itt már elkezdtem érezni, hogy van valami a dologban, mert dadogott, nem találta a szavakat, ami elég furcsa az ő esetében, nagyon zavarban volt, egész egyszerűen csak arra emlékszem, hogy leszel-e a feleségem, erre az egy szóra. Közben azért történtek dolgok, leverte a villát, és pont valami bohóc ott volt, aki a gyerekeket szórakoztatta – mesélte a lánykérés részleteit Kulcsár Edina a TV2 Sztárok és párok című műsorában, ahol az egykori szépségkirálynőnek Csutival együtt kellett megtippelnie, hogy a stúdióban lévő 20 civil szereplő közül ki az a 12, akik párt alkotnak. Noha a sztárpár kezdetben azt tervezte, hogy az esküvőjükön a kis Medox viszi majd a gyűrűt, végül egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttek, hogy nincs mire várni, azonnal szeretnének egybekelni. Így rövid habozás után végül a nyáron, nagy titokban és szűk családi, baráti körben mondták ki a boldogító igent.


–Még mindig olyan hihetetlen, hogy van egy férjem. Sosem gondoltam volna, de most valahogy még közelebb érzem magamhoz Csutit, mint korábban. Jó dolog ez a házasság! Én mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy ha biztos az érzéseiben, akkor ne habozzon. Nem muszáj óriási lakodalmat sem csapni, egy szűk családi légkörben való egybekelés, ugyanolyan szép és meghitt tud lenni és erre itt vagyunk mi bizonyítéknak – írta közvetlen az esküvő után Edina az Instagram-oldalán. Az egykori szépségkirálynő azóta viszont többször is hangoztatta, hogyha majd visszanyeri a régi alakját, akkor szeretnének egy nagy lakodalmat is csapni, amin már kisfiuk, Medox is lesz velük.

A szerelmesek között láthatóan óriási az összhang, de hogy ezzel mennyi pénzt sikerült nyerniük a műsorban, az kiderül a ma esti Sztárok és párokból a TV2-n.


Edina és Csuti játék közben (Fotó:TV2)

Kapcsolódó Cikkek