2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb IX.kerület XV.kerület

Dalnoki hagyatéka a galériában

Az FTC egykori legendás labdarúgója, későbbi edzője, Dalnoki Jenő nem csak sportpályafutása során szerzett felbecsülhetetlen értékű relikviákat. Rajongott a művészetért, szenvedélyesen gyűjtötte a különböző műtárgyakat, az otthona valóságos múzeum volt. Gyermekei, Dalnoki Ildikó és ifjabb Dalnoki Jenő hosszas vívódás után úgy döntöttek, hogy új tulajdonost keresnek édesapjuk kivételes hagyatékának. Aukció keretében tervezték értékesíteni a műtárgyakat. Az aukció előtt a Falk Miksa utcai galériában mindenki számára megtekinthető volt a hagyaték darabjaiból berendezett kiállítás.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.