2019. április 24., szerda
György

Sport

Dani Alves: Guardiolával edzeni jobb, mint a szex

Pep Guardiola, a Manchester City edzője nem osztja Dani Alves véleményét, aki szerint a mesterrel együtt dolgozni jobb, mint a szex. A katalán edző a manchesteri derbi előtt reagált volt játékosa szavaira.

Profimedia, Crystal pictures

A napokban mutatták be Angliában az FC Barcelonáról szóló filmet, amelyben Dani Alves, a katalán csapat korábbi védője, jelenlegi PSG-játékos is megszólalt. A brazil szerint Pep Guardiolával együtt dolgozni, edzeni jobb, mint a szex.


A Manchester City katalán menedzsere pénteken válaszolt volt játékosának, ugyanis egy újságíró megkérdezte, hogy mi a véleménye Alves bókjáról. A Barcelona legendás edzője röviden, de frappánsan reagált. – Én a szexet preferálom – mondta.

Természetesen nem kellett sokat várni, és jött a válasz Dani Alvestől, aki a Twitteren szólalt meg. „A szex nem szerelem. A szex az szex, a szerelem az szerelem” – írta a brazil futballista.

Guardiola és Alves kiváló viszonyban vannak. A 47 éves edző szerette volna leigazolni a csapatába, amikor a brazil védő elhagyta a Juventust, azonban ő inkább a PSG-t választotta. A Barcelonában töltött közös évek alatt Guardiola és Alves három spanyol bajnokságot, három spanyol Szuperkupát, két spanyol kupát, két Bajnokok Ligáját, két UEFA Szuperkupát és egy klubvilágbajnokságot nyert.

Egyébként tegnap mindkét legenda csapata rangadót játszott. A Manchester City hazai pályán fogadta a Manchester Unitedot, míg a PSG az AS Monaco otthonába látogatott. Mindkét összecsapást lapzártánk után rendezték.

Kapcsolódó Cikkek