EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb XIII.kerület

De szép lett a játszóudvar!

Teljesen megújult a Karikás Frigyes utcában található Varázskarika Tagóvoda játszóudvara, amelyet már birtokba is vettek a gyerekek.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekekre és a legkorszerűbb óvodai ellátásuk feltételeinek teljes körű biztosítására, ami tíz év alatt nyolcmilliárd forintnyi fejlesztésben is megmutatkozik. A Varázskarika Tagóvodában az elmúlt években jelentős korszerűsítési munkálatokat végeztek: az új tető, a korszerű nyílászárók beépítése és a teljes körű belső rekonstrukció után elkezdődött a játszóudvar felújítása.


Itt igazán jót játszhatnak majd a gyerekek (Fotó: budapest13.hu)

Ennek során a kilenc új játszószer, a négy zuhanyozó, a különböző közlekedési és sportpályák mellett kicserélték az udvar burkolatát, a vízáteresztő rugalmas burkolati elemek mellett pedig műfű- és gyepszőnyeg szolgálja a gyermekek biztonságát. A munkálatok során ki kellett vágni két fát, ezután pedig kilenc új faegyedet ültettek a kivitelezők. Fűszernövényes és virágos kiskerteket alakítottak ki, madármegfigyelőket építettek, interaktív környezetvédelmi táblákat helyeztek ki, és folytatódott a sószobaprogram.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.