EUR: 321,98 Ft
CHF: 283,13 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Demi Lovato újra szerelmes

Demi Lovato nemrég jött ki a rehabról, ahová nyári drogtúladagolása miatt kellett bevonulnia. Úgy tűnik, az énekesnő élete sínen van: újra szerelmes, tiszta, és szemmel láthatóan nagyon boldog.

Profimedia, Mega Agency

Demi Lovato néhány hete jött ki az elvonóról, eddig azonban esze ágában sem volt nyilvánosan mutatkozni. Türelmet kért a rajongóktól, hogy ismét visszarázódhasson a hétköznapokba, ami szerencsére remekül
megy neki. A minap a TMZ hírportál ugyanis egy étteremben kapta lencsevégre az énekesnőt, amint együtt ebédelt az ismert divattervező Henry Levyvel. Szemtanúk szerint Demi és a férfi órákon át kézen fogva nevetgéltek, remekül érezték magukat egymás társaságában, az énekesnő ráadásul csak vizet ivott, és láthatóan teljesen józan volt.


A lap információi szerint Demi mindent megtesz azért, hogy jobban legyen, orvosai utasításait betartja, pszichológushoz jár, és az utóbbi időben egy önsegítő körhöz is csatlakozott. Az énekesnő új szerelme ráadásul saját bőrén tapasztalta meg mindazt, amin Demi az utóbbi években drogfüggősége miatt keresztülment. Henry ugyanis gimnáziumi évei alatt járt elvonón, így még többet tud segíteni abban, hogy Demi tiszta maradhasson. Közeli ismerősök szerint románcuk épp emiatt alakulhatott ki, hiszen meg tudnak nyílni egymás előtt. Az énekesnő környezete is mindent megtesz azért, hogy Demi ne induljon el újra a lejtőn.

Édesanyja, menedzsmentjével karöltve, egy feketelistát írt azokról, akikkel Demi az elvonó után nem érintkezhet. Azon néhány közeli barátja, egykori dílerek és olyan munkatársak is szerepeltek, akik szemet hunytak az énekesnő alkohol- és drogfogyasztása fölött. Deminek állítólag új telefonszáma is van, amelyet csak azoknak adhat ki, akik nem szerepelnek a listán, és akikre a családja is rábólint. Mint ismert, július végén Demi egy bulin túladagolta magát, eszméletét vesztette, egyszer újra is kellett éleszteni. Kis híja volt, hogy nem halt bele.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.