EUR: 329,83 Ft
CHF: 299,58 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Extra

Dietz Guszti: Utáltam Berkit

A TV2 műsorában, A legbátrabb párosban bizonyít Laky Zsuzsi szépségkirálynő és férje, Dietz „Cápa” Guszti. A harcművész bevallotta a Lokálnak, hogy a műsorban egyedül Berki Krisztián nem volt szimpatikus számára, meg is mondta neki, hogy nem mutogatni, hanem titkolni kellene őt.

– Nem az volt, hogy Máltán kialakult bennem egy kép Berkiről, hanem eleve utáltam – kezdte a Lokálnak Dietz Guszti, akit harcművészi körökben csak Cápának neveznek. Nem véletlenül ragadt rá ez a név, nem fél semmitől, és a szavait is bátran vállalja.


Zsuzsi és Guszti fotó: Cser Dániel

 Ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy ő nem  buta gyerek, és főleg onnantól kezdve, hogy a kamerát kikapcsolták, egy egészen másik oldalát is láthattuk. Neki is elmondtam, hogy néha olyan embereket mutogatunk a tévében, akiket titkolni kellene. Például őt. Én ezt most is vállalom! Nem leszünk barátok az biztos, de az is igaz, és ezt nem tagadhatom le, hogy  valamennyit változott a szememben. Ettől függetlenül csak ő nem volt szimpatikus, a többiekkel jó viszony alakult ki  magyarázta Guszti. A két alfa között egyre feszültebb a helyzet, és Berki is hasonlóan érez, a korábbi részben is mondta, hogy Cápára szavazott volna a műsorban, csak nem lehetett.
„Vagyunk mi és a többiek” – szögezte le már többször is Berki.

– Aki ismeri Gusztit, tudja, hogy van egy jellegzetes habitusa – vette át a szót Laky Zsuzsi, akit korábban Európa legszebb nőjének választottak. Noha kívülről úgy tűnhet, mintha folyton Guszti diktálna, de ez a valóságban nem így van.


– Mindketten nagyon erős egyéniségek vagyunk, igaz, hogy a műsorban egyszer elküldött a francba, de nem sértődtem meg. Engem ezért nem kell sajnálni. Kompenzál eleget, ő a gyerekeim apja, és nagyon szeret minket. Mellém egyértelműen olyan férfi való, mint a Guszti. Más pasit, azt hiszem, megennék reggelire. A műsor jót tett a kapcsolatunknak, mert nagyon keveset vagyunk kettesben. Arra volt szükség, hogy egymást segítsük, legalábbis ő engem mindenképp – mondta Zsuzsi, aki nagyon félt attól, hogy a felvételek alatt előjön a pánikbetegsége.

– Régebben volt pánikbetegségem, és aggódtam, hogy újra előjön. Egyszer éreztem ilyet, még a második szülésem után, olyan volt, mintha szívrohamot kapnék, és kiderült, hogy ez okozta. Most is mentálisan kellett jelen lennem, és azt hiszem, sikerült.

Berkiék és Gusztiék fotó: TV2

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek