EUR: 322,00 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Nyíregyháza

Díjat kapott Nyíregyháza

Nyíregyháza és Pécs érte el a legjobb eredményt a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj és az azt követő FIABCI World Prix d’Excellence Pályázaton a megyei jogú városok közül. Az elismerést Jászai Menyhért alpolgármester a közelmúltban vette át a budapesti Marriott Hotel báltermében.

Nyíregyháza az utóbbi húsz évben egy-egy második és harmadik, valamint három különdíjat nyert el a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton. Díjazták többek között a Nyíregyházi Főiskolát, a Nyíregyházi Állatpark Zöld Piramisát, a belvárosi sétálótereket, valamint a Rotary integrált játszóteret.

Ezek közül a nemzetközi pályázaton a Nyíregyházi Főiskola első, a Zöld Piramis pedig második helyezést ért el. A pályázatok elbírálásának főbb szempontjai az építészeti értékek mellett a projekt megvalósításának műszaki megoldása, a kivitelezés minősége, a beruházás gazdaságossága és eredményessége, a környezettudatosság, valamint az, hogy az adott létesítmény hogyan járul hozzá a környezetében lakók életkörülményeinek javításához. Nyíregyháza projektjei mindegyik kritériumnak tökéletesen megfeleltek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.