EUR: 322,46 Ft
CHF: 283,39 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Nyíregyháza

Díjat kapott Nyíregyháza

Nyíregyháza és Pécs érte el a legjobb eredményt a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj és az azt követő FIABCI World Prix d’Excellence Pályázaton a megyei jogú városok közül. Az elismerést Jászai Menyhért alpolgármester a közelmúltban vette át a budapesti Marriott Hotel báltermében.

Nyíregyháza az utóbbi húsz évben egy-egy második és harmadik, valamint három különdíjat nyert el a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton. Díjazták többek között a Nyíregyházi Főiskolát, a Nyíregyházi Állatpark Zöld Piramisát, a belvárosi sétálótereket, valamint a Rotary integrált játszóteret.

Ezek közül a nemzetközi pályázaton a Nyíregyházi Főiskola első, a Zöld Piramis pedig második helyezést ért el. A pályázatok elbírálásának főbb szempontjai az építészeti értékek mellett a projekt megvalósításának műszaki megoldása, a kivitelezés minősége, a beruházás gazdaságossága és eredményessége, a környezettudatosság, valamint az, hogy az adott létesítmény hogyan járul hozzá a környezetében lakók életkörülményeinek javításához. Nyíregyháza projektjei mindegyik kritériumnak tökéletesen megfeleltek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.