EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb Szolnok

Díjat kapott városunk

Nemrégen tartották meg Nagykőrösön a 25. Virágos Magyarország verseny eredményhirdetését, ahol közel száz díjat osztottak ki.

A fődíjat Szolnok, Nagykőrös, Csemő és Dozmat érdemelte ki. Guller Zoltán, a versenyt szervező Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója kiemelte, hogy az elmúlt 25 évben közel hétezer nevezés érkezett a megmérettetésre, a következő 25 esztendőben pedig arra kell törekedni, hogy a hazai települések még zöldebbek, még virágosabbak legyenek, ahol a fejlődés töretlen és fenntartható.

Szolnok, 2011. április 3.
A Délibáb utcánál lévő körforgalom és környéke Szolnokon.
MTI Fotó: H. Szabó Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.