2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Egyéb XVI.kerület

Díjazott sportolók

A képviselő-testület három kerületi sportolót köszöntött, akik ősszel kiváló teljesítményt értek el sportágaikban. Barka Emese októberben bronzérmet szerzett az 57 kilogrammos súlycsoportban a Budapesten megrendezett birkózó-világbajnokságon. Bácskay Csenge tornász ugrásban ezüstéremmel tért haza a Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpiáról. Mag Erika pedig idén először vett részt Görögországban a Spartathlon ultrafutóversenyen, ahol 246 kilométeres távot teljesített.

Mag Erika ultrafutó, Barka Emese birkózó és Bácskay Csenge tornász (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.