2019. november 13., szerda
Szilvia

Extra

Dobó Kata jó viszonyt ápol exeivel

A ma este induló Nő Comment első adásában Dobó Kata exeiről mesélt. A színésznő a legtöbb volt párjával ugyanis mai napig jó kapcsolatban van, többek között kislánya, Szofi édesapjával is. Tudja, hogy a gyermekük örökre összeköti őket, ezért igyekszik a jó viszonyt megtartani. 

Új műsorral debütál Ábel Anita a Spektrum Home csatornáján. A színésznő Nő Comment című talkshowbjában hétről hétre négy ismert nővel és egy férfi vendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. Az első adás ma este 9 órakor kezdődik, ahol Balázsovits Edittel, Kovács Patríciával, Falusi Mariannal, Dobó Katával és Hajós Andrással többek között az exekkel való kapcsolat is szóba került. Dobó Kata pedig elárulta, hogy mi az ami közös volt az exeiben.


fotó: Nő Comment

“Nekem fontos, hogy az ami a hivatása, foglalkozása, abban ő a legjobb legyen. Ha így visszanézek a múltamba akkor nagyjából minden pasim jó volt abban amit csinált.” – vallotta be a színésznő, aki talán épppen ezért szinte mindegyik volt párjával jó viszonyt alakított ki.

“Persze nem mindenkivel tudtam egyből ezt a váltást kapcsolat után megcsinálni, de nagyjából mindegyik exemmel jóban vagyok. Lehet, hogy eltelt 2-3 olyan év amikor gyűlöltük és utáltuk egymást, de amikor az elmúlt kialakult egy jó viszony” – mondta a színésznő, aki gyermeke apjával különösen figyel erre.”Nyilván ott van a gyermekem apukája, akivel hosszú évekre vagy inkább örökre össze vagyunk kötve.” – tette hozzá Kata.


Mint ismert Dobó Kata és gyermeke édesapja útjai hat év után, 2014-ben váltak szét. Az egykori pár azóta is a legnagyobb egyetértésben neveli hétéves kislányukat, Kata pedig 2,5 éve boldog párkapcsolatban él Zsidró Tamás mesterfodrásszal. -Mindketten nagyon igyekszünk odafigyelni a másikra, azt gondolom, mindennek ez a titka. Tudom, hogy Tamásnak jólesik, ha főzök, ha meleg étellel várom és családiasabb légkört teremtek. Neki fontos a gondoskodás- nyilatkozta korábban Kata a Lokálnak.

Dobó Kata és Zsidró Tomi
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • Imádják a külföldiek Magyarországot

    Imádják a külföldiek Magyarországot

    Magyarország évről évre egyre népszerűbb úti cél a külföldiek számára. A legfrissebb adatok ugyanis alátámasztják, hogy tovább nőtt a turizmus árbevétele, valamint szeptemberben a tavalyihoz képest is több külföldi vendég szállt meg nálunk.

  • Rendőrt hívtak L.L. Juniorra és Csillára

    Rendőrt hívtak L.L. Juniorra és Csillára

    Hopp Csilla vasárnap délelőtt érkezett L.L. Junior lakására, hogy láthassa közös kisfiúkat. A Ripost információi szerint rapper és volt kedvese között azonban olyan hatalmas veszekedés tört ki Lacika felügyelete miatt, hogy a szomszédok rájuk hívták a rendőrséget.