EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Dobó Kata jó viszonyt ápol exeivel

A ma este induló Nő Comment első adásában Dobó Kata exeiről mesélt. A színésznő a legtöbb volt párjával ugyanis mai napig jó kapcsolatban van, többek között kislánya, Szofi édesapjával is. Tudja, hogy a gyermekük örökre összeköti őket, ezért igyekszik a jó viszonyt megtartani. 

Új műsorral debütál Ábel Anita a Spektrum Home csatornáján. A színésznő Nő Comment című talkshowbjában hétről hétre négy ismert nővel és egy férfi vendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. Az első adás ma este 9 órakor kezdődik, ahol Balázsovits Edittel, Kovács Patríciával, Falusi Mariannal, Dobó Katával és Hajós Andrással többek között az exekkel való kapcsolat is szóba került. Dobó Kata pedig elárulta, hogy mi az ami közös volt az exeiben.


fotó: Nő Comment

“Nekem fontos, hogy az ami a hivatása, foglalkozása, abban ő a legjobb legyen. Ha így visszanézek a múltamba akkor nagyjából minden pasim jó volt abban amit csinált.” – vallotta be a színésznő, aki talán épppen ezért szinte mindegyik volt párjával jó viszonyt alakított ki.

“Persze nem mindenkivel tudtam egyből ezt a váltást kapcsolat után megcsinálni, de nagyjából mindegyik exemmel jóban vagyok. Lehet, hogy eltelt 2-3 olyan év amikor gyűlöltük és utáltuk egymást, de amikor az elmúlt kialakult egy jó viszony” – mondta a színésznő, aki gyermeke apjával különösen figyel erre.”Nyilván ott van a gyermekem apukája, akivel hosszú évekre vagy inkább örökre össze vagyunk kötve.” – tette hozzá Kata.


Mint ismert Dobó Kata és gyermeke édesapja útjai hat év után, 2014-ben váltak szét. Az egykori pár azóta is a legnagyobb egyetértésben neveli hétéves kislányukat, Kata pedig 2,5 éve boldog párkapcsolatban él Zsidró Tamás mesterfodrásszal. -Mindketten nagyon igyekszünk odafigyelni a másikra, azt gondolom, mindennek ez a titka. Tudom, hogy Tamásnak jólesik, ha főzök, ha meleg étellel várom és családiasabb légkört teremtek. Neki fontos a gondoskodás- nyilatkozta korábban Kata a Lokálnak.

Dobó Kata és Zsidró Tomi
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.