2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Egy kétgyermekes anyát lőtt arcon a férfi

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt az eddig ismeretlen rablót, aki kedd este bement a szombathelyi Zanati úti Nemzeti Dohányboltba, ahol az eladót meglőtte a nála lévő gázriasztó fegyverrel, majd a kasszában lévő pénzzel elmenekült.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást a képen látható ismeretlen személlyel szemben.

Az elkövető 40-50 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú. A rabló kapucnis fekete bőrkabátot, kötött sapkát, piros-fekete színű álarcot, kék farmert és barna munkavédelmi bakancsot viselt – írja a Police.hu.

Fotó: Police.hu

A 112press.hu információi szerint a meglőtt eladó egy kétgyermekes anyuka. Az arcon lőtt nőt kórházba szállították, amit már el is hagyhatott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.