2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Nagykanizsa

Egy ritmusra dobban

A kovásznai testvérgyülekezet tagjai látogattak el a kanizsai reformátusokhoz. A találkozót kétévente rendezik, és felváltva adják a helyszínt.

A székely testvérek tiszteletére háromnapos programot szerveztek Hella Ferenc lelkipásztor vezetésével a házigazdák, amelyben a közös imádság mellett kirándulás és városnézés is szerepelt. A kulturális esten pedig az azonos gyökerek megannyi értéke a táncparkettre került, amit baráti vacsora követett. Balogh Zoltán kovásznai esperes azt mondta, mindegy, hol találkoznak, mindannyian érzik, hogy egy ritmusra dobban a szívük.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.