2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Nagykanizsa

Egy ritmusra dobban

A kovásznai testvérgyülekezet tagjai látogattak el a kanizsai reformátusokhoz. A találkozót kétévente rendezik, és felváltva adják a helyszínt.

A székely testvérek tiszteletére háromnapos programot szerveztek Hella Ferenc lelkipásztor vezetésével a házigazdák, amelyben a közös imádság mellett kirándulás és városnézés is szerepelt. A kulturális esten pedig az azonos gyökerek megannyi értéke a táncparkettre került, amit baráti vacsora követett. Balogh Zoltán kovásznai esperes azt mondta, mindegy, hol találkoznak, mindannyian érzik, hogy egy ritmusra dobban a szívük.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.