2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Egyre rosszabb lesz! Figyelmeztetést adtak ki az időjárás miatt

Az már a hétfői havazással egyértelművé vált, beköszöntött a tél, azonban nem csak a hóesés okozhat komoly gondokat a közlekedőknek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat öt megyére adott ki figyelmeztetést a sűrű köd miatt.

Ma és holnap is a sűrű köd leginkább a Nyugat-Dunántúlon maradhat meg tartósan. Emellett a magasabban fekvő helyeken az alacsonyszintű felhőzet miatt is tartósan rossz látási viszonyok várhatók – írják a közleményben.

A riasztás szerint csütörtökön Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Veszprém megye, Somogy megye és Zala megye lesz érintett a köd miatt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.