EUR: 328,33 Ft
CHF: 301,07 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Budapest IV.kerület

Eifert-képek Újpesten

Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit. Hivatásos táncosként kezdte pályafutását, eközben lett szenvedélye, majd foglalkozása a fotózás.

Fotóriporterként számos maradandó képet készített, fotóművészként is a csúcsra ért: érdeklődésének középpontjában végig megmaradt a tánc, az emberi test és a mozgás ábrázolása. Most öt évtized anyagából válogatva nyílt kiállítása az Újpest Galériában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elérték a plafont a lakásépítések

  Elérték a plafont a lakásépítések

  A lakásépítési piac elérte a plafont az átadott új lakások számát és az építőipar kapacitását tekintve. Az első félévben országszerte 6472 új lakóingatlanra adtak ki használatbavételi engedélyt, ez gyakorlatilag stagnálást jelent éves összevetésben – derül ki egy felmérésből.

 • Amikor kisülnek a nyár ízei

  Amikor kisülnek a nyár ízei

  Nyáron egymás után kelleti magát a sok gyümölcs a háziasszonyok előtt, hogy valamilyen formában bekerüljenek a családi menübe.

 • A kutyusok és a gazdik kedvence a kutyás élménypark

  A kutyusok és a gazdik kedvence a kutyás élménypark

  Több mint 250 ezer látogatót regisztráltak a városligeti kutyás élményparkban az átadása óta eltelt egy évben. Ez azt jelenti, hogy a létesítmény – amely a legjobban felszerelt az országban – népszerűsége minden előzetes várakozást felülmúlt, naponta átlagosan 750-800 kutya játszik ott.

 • Háromnapos népzenei fesztivál Óbudán

  Háromnapos népzenei fesztivál Óbudán

  Kobzos Kiss Tamás ünnepi emlékkoncerttel indul a Magyar Népzeneoktatás Ünnepe óbudán. A koncerten bemutatásra kerül az országos szinten is egyedülálló Óbudai Óvodai program szakmai kiadványa a Kismuzsika.