EUR: 336,87 Ft
CHF: 314,29 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Extra

Éjjel is magassarkúban jár mosdóba Köllő Babett

Órásit küzdött Tatár Csilla és Köllő Babett a TV2 Csak show és más semmi című műsorában. A két szőke bombázó egy légtornász produkcióval kápráztatta el a zsűrit, a sikerért azonban a legnagyobb félelmeikkel kellett szembenézniük: a műsorvezetőnek a magassággal gyűlt meg a baja, míg a színésznőnek ismét sérült lábbal kellett színpadra lépnie. 

–A nehézségek ellenére is imádtam ezt a produkciót, nagyon élveztem a közös munkát Csillával. Előtte én őt nem igazán ismertem, egyszer csinált velem egy interjút, de akkor csak másfél órát töltöttünk együtt, és noha már akkor is láttam, hogy egy nagyon klassz csaj, soha nem gondoltam volna, hogy ennyi a közös bennünk. Ugyanolyan kitartóak, gondoskodóak vagyunk, szerintem azért is tudtunk ilyen jól együttműködni, mert láttuk, hogy a másiknak mikor van szüksége egy kis támogatásra. Jó barátnők lettünk, úgy segítettük egymást ahogy csak tudtuk. A próbák elején szembesültem azzal, hogy neki borzasztó tériszonya van, így én vállaltam, hogy levezénylem a produkciót. Olykor azonban nekem is meggyűlt a bajom a feladattal, a csilláron való rengeteg pörgéstől ugyanis iszonyatos hányingerem volt – kezdte a Lokálnak Köllő Babett, akinek a hányingeren felül egy újabb kis sérülés is megnehezítette a dolgát.


(Fotó:Cser Dániel)

–Lassan már megszokom, hogy velem minden adásban vagy próbán történik valami. Ezúttal a főpróbán sérültem meg, amikor a magasból leereszkedve megérkeztem a földre, és a színpadon lévő LED szalagoknak köszönhetően elvágtam három lábujjam. Hozzáteszem az előző sérülésem sem hevertem még ki teljesen, lapos talpú cipőben még mindig nem tudok járni, csak a magassarkú kényelmes, így ha én hazaérek, akkor a magassarkú cipőmből átugrok a magas talpú papucsomba, és abban flangálok. Ha éjszaka mosdóba kell mennem, akkor is abban megyek – mesélte nevetve Köllő Babett, aki még az előző adások egyikén zúzta meg a lábát egy szerencsétlen esés következtében. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő pedig óriási kitartásról tett tanúbizonyságot, hisz noha az orvosok azt tanácsolták neki, hogy adja fel a verseny, ő kőkeményen küzdött tovább, és azóta is nagyon szépen menetel előre. Olyannyira, hogy tegnap Tatár Csillával a maximális 40 pontot sikerült elhozniuk, amivel az est legjobbjai is lettek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Zarándokvonatokat indít a MÁV

    Zarándokvonatokat indít a MÁV

    2020-ban újra robognak a zarándokvonatok a Misszió Tours Utazási Iroda és a MÁV-START együttműködésének keretében. A ma már hagyományos, a csíksomlyói pünkösdi búcsúba induló Boldogasszony zarándokvonat és a lengyelországi Czestochowába tartó Fekete Madonna zarándokvonat mellett a hercegovinai Medjugorjéba is indul októberben vonatos zarándoklat.