2019. április 24., szerda
György

Egyéb Székesfehérvár

Ékszerdoboz futballra tervezve

Gyönyörű, fantasztikus, csodálatos. Lenyűgöző, szemkápráztató, vakító. Látványos, komfortos, európai.

Néhány jelző, amely illik Székesfehérvár szerdán bajnoki mérkőzésen bemutatkozó új stadionjára. A MOL Vidi Aréna szépséges otthona lett a bajnoki címvédő labdarúgócsapatnak. Jöttek sokan, sokfelől, közéleti emberek, labdarúgók, focirajongók.


A MOL Vidi Aréna a nyitómérkőzésen, sok nézővel Fotó: ÖKK, Molnár Artúr

A múltat sokan képviselték, Kű Lajos, Tiber László, Kovács József, Karsai László, Disztl Péter, Horváth Gábor, Csongrádi Ferenc – csak néhány név a korábbi kiválóságok közül. Itt volt a hajdani elnök, Brávácz Ottó, a hajdani edző, Csank János, és sokan mások. És több mint 11 ezer szurkoló. A megnyitóünnepség is látványos volt, vonzotta a tekinteteket, láthattunk lézert, táncot, hallhattunk zenét.

És volt futball, bajnoki mérkőzés. MOL Vidi FC–Újpest összecsapás, a korábban elmaradt rangadó. Ez már nem volt annyira csodálatos, lenyűgöző. Magyar bajnoki csata volt, amelyet a Vidi 1-0-ra megnyert, és ezzel fellépett a dobogós helyre.

Jöhet a futball, a stadionhoz méltó játék!

Látványos programnak nem volt híja a stadionavatón Fotó: ÖKK, Molnár Artúr

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.