EUR: 336,08 Ft
CHF: 312,91 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Egyéb Székesfehérvár

Ékszerdoboz futballra tervezve

Gyönyörű, fantasztikus, csodálatos. Lenyűgöző, szemkápráztató, vakító. Látványos, komfortos, európai.

Néhány jelző, amely illik Székesfehérvár szerdán bajnoki mérkőzésen bemutatkozó új stadionjára. A MOL Vidi Aréna szépséges otthona lett a bajnoki címvédő labdarúgócsapatnak. Jöttek sokan, sokfelől, közéleti emberek, labdarúgók, focirajongók.


A MOL Vidi Aréna a nyitómérkőzésen, sok nézővel Fotó: ÖKK, Molnár Artúr

A múltat sokan képviselték, Kű Lajos, Tiber László, Kovács József, Karsai László, Disztl Péter, Horváth Gábor, Csongrádi Ferenc – csak néhány név a korábbi kiválóságok közül. Itt volt a hajdani elnök, Brávácz Ottó, a hajdani edző, Csank János, és sokan mások. És több mint 11 ezer szurkoló. A megnyitóünnepség is látványos volt, vonzotta a tekinteteket, láthattunk lézert, táncot, hallhattunk zenét.

És volt futball, bajnoki mérkőzés. MOL Vidi FC–Újpest összecsapás, a korábban elmaradt rangadó. Ez már nem volt annyira csodálatos, lenyűgöző. Magyar bajnoki csata volt, amelyet a Vidi 1-0-ra megnyert, és ezzel fellépett a dobogós helyre.

Jöhet a futball, a stadionhoz méltó játék!

Látványos programnak nem volt híja a stadionavatón Fotó: ÖKK, Molnár Artúr

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.