EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Elefánt és Balaton a Galériában

Az Elefánt és az Analóg Balaton koncertjével folytatódott a Galéria Jazz Klub őszi programsorozata. A két zenekar nem okozott csalódást a kis számú, ám annál lelkesebb közönségnek.

Az Analóg Balaton együttes koncertje után az Elefánt lépett színpadra, amely már számos alkalommal szórakoztatta a dunaújvárosi közönséget, hiszen a DUDIK Fesztivál mellett a mozi tetőterében található szórakozóhelyre is évek óta visszajár a formáció.


Az Analóg Balaton volt az Elefánt vendége a Galériában

Az Elefánt a közelmúltban új klippel is megörvendeztette rajongóit, így természetesen a Micsoda című dal is felcsendült a koncerten. A zenekar közönségét leginkább a fiatalok, a tizenévesek alkotják, ami nem is csoda, hiszen az Elefánt zenéjének középpontjában leginkább az útkeresés, önmagunk felfedezése áll, ami főleg a tinédzser életkor sajátossága. Dunaújvárosban ezúttal sem kellett csalódnia az együttesnek: bár a telt házat meg sem közelítette a koncert közönsége, a fiatalok lelkesedéssel pótolták a „létszámhiányt”.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.