2019. április 24., szerda
György

Egyéb Dunaújváros

Elefánt és Balaton a Galériában

Az Elefánt és az Analóg Balaton koncertjével folytatódott a Galéria Jazz Klub őszi programsorozata. A két zenekar nem okozott csalódást a kis számú, ám annál lelkesebb közönségnek.

Az Analóg Balaton együttes koncertje után az Elefánt lépett színpadra, amely már számos alkalommal szórakoztatta a dunaújvárosi közönséget, hiszen a DUDIK Fesztivál mellett a mozi tetőterében található szórakozóhelyre is évek óta visszajár a formáció.


Az Analóg Balaton volt az Elefánt vendége a Galériában

Az Elefánt a közelmúltban új klippel is megörvendeztette rajongóit, így természetesen a Micsoda című dal is felcsendült a koncerten. A zenekar közönségét leginkább a fiatalok, a tizenévesek alkotják, ami nem is csoda, hiszen az Elefánt zenéjének középpontjában leginkább az útkeresés, önmagunk felfedezése áll, ami főleg a tinédzser életkor sajátossága. Dunaújvárosban ezúttal sem kellett csalódnia az együttesnek: bár a telt házat meg sem közelítette a koncert közönsége, a fiatalok lelkesedéssel pótolták a „létszámhiányt”.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.