EUR: 335,16 Ft
CHF: 311,88 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Belföld

Elfogták a szombathelyi fegyveres rablással gyanúsított férfit

Elfogták a szombathelyi fegyveres rablással gyanúsított férfit – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

A gyanú szerint a férfi november 20-án kirabolt egy szombathelyi dohányboltot, gázriasztó fegyverével pedig rálőtt az eladóra.

Leibinger Eszter tájékoztatása szerint a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ (TEK) összehangolt akciója során a TEK műveleti egysége fogta el a fegyveres rablás bűntettének elkövetésével magalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak, őrizetbe vettek és büntetőeljárást indítottak ellene.

Korábbi sajtóértesülések szerint a rabló kétszer is rálőtt a Zanati úton lévő dohánybolt eladójára, akit az eset után kórházba vittek, de maradandó sérüléseket nem szenvedett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Málenkij robotpilóta

    Málenkij robotpilóta

    Sötét lelkületű ember lehetett a felvételen látható bordó Opel gazdája. Nyilván sürgős dolga akadt, amiért e ködös januári 21-én a ferencvárosi pályaudvar melletti Málenkij Robot emlékműhöz szervesen kapcsolódó terecskén vélte megtalálni álmai parkolóhelyét.

  • A magyarok háromnegyede elutasítja a börtönbizniszt

    A magyarok háromnegyede elutasítja a börtönbizniszt

    Az elmúlt időszakban komoly közéleti vitát váltottak ki azok a kártérítési eljárások, amelyek eredményeként a magyar állam jelentős összegeket lenne köteles fizetni az elítélt bűnelkövetőknek a fogvatartás körülményeire hivatkozva.