EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Belföld

Elfogták a szombathelyi fegyveres rablással gyanúsított férfit

Elfogták a szombathelyi fegyveres rablással gyanúsított férfit – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

A gyanú szerint a férfi november 20-án kirabolt egy szombathelyi dohányboltot, gázriasztó fegyverével pedig rálőtt az eladóra.

Leibinger Eszter tájékoztatása szerint a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ (TEK) összehangolt akciója során a TEK műveleti egysége fogta el a fegyveres rablás bűntettének elkövetésével magalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak, őrizetbe vettek és büntetőeljárást indítottak ellene.

Korábbi sajtóértesülések szerint a rabló kétszer is rálőtt a Zanati úton lévő dohánybolt eladójára, akit az eset után kórházba vittek, de maradandó sérüléseket nem szenvedett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Május 3. és 5. között rendezik meg a hagyományos Szentendrei Sörfesztivált a helyi Dunakorzón, ahol három nap alatt kézműves sörök és egyéb gasztronómiai élmények, könnyűzenei tehetségkutató verseny, valamint a The Carbonfools, az Omen, a Hősök és a Belmondo koncertje várja a látogatókat.

  • Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V.