EUR: 336,87 Ft
CHF: 314,28 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb Kecskemét

Elismeréseket adtak át a Városi Tehetségnapon

Átadták a 2018-as év tehetségdíjait a Városi Tehetségnapon. A hagyományos rendezvény idei helyszíne az Arany János Általános Iskola volt, ahol műhelyfoglalkozásokkal, előadásokkal és az intézmény tehetségprogramjainak bemutatóival vártak mindenkit.

– A tehetséggondozás valójában már az óvodában elkezdődik, az iskolában pedig folytatódik: a gyerekek bekerülnek tehetséggondozó programjainkba – mondta Lovrity Sándorné intézményvezető. Persze a tehetségek felismerésében a szülőknek is nagy szerep jut, támogatniuk kell gyermekeiket a cél felé.


A diáktehetség-díjat Balázs Marcell, a Bolyai János Gimnázium tanulója kapta

 

A Városi Tehetségsegítő Tanács ezzel a nappal kívánja inspirálni a kiváló teljesítményt nyújtó diákokat és tanárokat. Köszöntőjében Mák Kornél alpolgármester elmondta: Kecskemét mindig is erős volt a tehetségek felismerésében és gondozásában. – Nagyon tiszteletre méltó, hogy egyre inkább erősödik a tehetséggondozó munka, a pedagógusok felismerik azokat a gyermekeket, akiknek segíteni kell, és kiváló eredményeket érnek el együtt – fogalmazott az alpolgármester.

Idén Kovács László Zoltán, a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnázium és Szakközépiskolájának tanára vehetett át díjat áldozatos munkájáért. A diáktehetség-díjat Balázs Marcell, a Bolyai János Gimnázium tanulója kapta kiváló eredményeiért. A Zrínyi Ilona Általános Iskolából Melján Dávid Gergő és tanára, Aszódiné Pálfi Edit elismerő oklevelet vehetett át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.