2020. január 25., szombat
Pál

Belföld

Elképesztő siker! Budapesti szilveszteri partit dicsér a nemzetközi sajtó!

A Vogue Italia válogatásában ugyanis Európa legnagyobb városait lepipálva, Közép-Európa legjobbjai közé került egy szilveszteri fesztiválunk.

Bár tény, hogy napjainkban egyre több nemzetközi dicséretet kapnak Magyarország turisztikai látványosságai, azonban most egy egészen rendkívüli elismerés miatt lehetünk még büszkébbek.


A Memoryland 2017-ben rendezte meg először a nem mindennapi óévbúcsúztatót, de máris hatalmas sikert könyvelhet el.

“A Memoryland egy olyan esemény, amely már régóta hiányzott a magyar fővárosból, ami a karácsonyi ünnepek ideje alatt az egyik legnépszerűbb úticélok egyike. A Global Underground együttműködésével szervezett minifesztivál mintegy húsz órában, két felvonásban, hét nemzetközi művész közreműködésével üdvözölte 2018-at a Duna varázslatos partján” – írta a Vogue Italia magazin.

Ilyen volt a Memoryland 2017 óévbúcsúztatója

Nem véletlen, hogy ezután az elismerés után komolyan fel kellett kötniük a gatyájukat a Miller Memoryland 2018 szervezőinek, akik célul tűzték ki, az idei óévbúcsúztató még nagyobbat szól majd.

A szilveszteri partin olyan világhírű DJ-ék keverik majd a a korongot, mint Gary Beck, Jody Wisternoff, Luke Slater, de a keverőpult mögé áll majd Miss Monique is.

De a rajongók élvezhetik még Pfirter, John Graham aka QUIVVER, Inigo Kennedy mixét is, ráadásként pedig jelen lesz két magyar sztár is, Dj Budai és a techno magyar nagyköveteként jegyzett Isu is.

Európa legnagyobb évbúcsúztató bulija a Miller Memoryland 2018 helyszíne ismét a Millenáris parkban lesz, azonban most a „B” és „D” épület is a fergetegparti helyszíne lesz, hogy még több szórakozni vágyó élvezhesse a legjobb kritikákat kapó szilveszteri mulatságot.

Kapcsolódó Cikkek