EUR: 329,45 Ft
CHF: 299,27 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb IX.kerület

Elköltöztek Lechner Ödön bútorai

A közelgő rekonstrukcióra készülő Iparművészeti Múzeumban az egyik legizgalmasabb munkafolyamat a műtárgyraktárak kiürítése és a gyűjtemény felkészítése a kiköltözésre, hiszen a leglátványosabb bútor műtárgyak  hagyták el Lechner Ödön Üllői úti palotáját. A bútorgyűjtemény kiemelt és rendkívül látványos darabjait speciális eszközökkel csomagolták be és készítették fel a költözésre.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

 • Kiszabadult a Mikulás!

  Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.