EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 25., szombat
Pál

Egyéb XIII.kerület XIV.kerület

Emléktáblát kaptak a téli dobogósok

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség  alapításának 110. évfordulója alkalmából  a februárban olimpiai aranyérmet nyert rövid pályás gyorskorcsolyaváltóról szóló könyvet és emléktáblát avattak a téli ötkarikás játékokon dobogós sportolók tiszteletére a Városligeti Műjégpályán.

Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke (b3) és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes (j4) a februárban olimpiai aranyérmes rövidpályás gyorskorcsolya váltó tiszteletére elhelyezett emléktábla avatásán a MOKSZ alapításának 110. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen a Városligeti Műjégpályán (MTI/Kovács Tamás)

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.