EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb XIII.kerület XIV.kerület

Emléktáblát kaptak a téli dobogósok

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség  alapításának 110. évfordulója alkalmából  a februárban olimpiai aranyérmet nyert rövid pályás gyorskorcsolyaváltóról szóló könyvet és emléktáblát avattak a téli ötkarikás játékokon dobogós sportolók tiszteletére a Városligeti Műjégpályán.

Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke (b3) és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes (j4) a februárban olimpiai aranyérmes rövidpályás gyorskorcsolya váltó tiszteletére elhelyezett emléktábla avatásán a MOKSZ alapításának 110. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen a Városligeti Műjégpályán (MTI/Kovács Tamás)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.