EUR: 336,60 Ft
CHF: 314,12 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb Nyíregyháza

Építsd meg a változást!

Összesen 360 nyíregyházi iskolás vett részt a LEGO által szervezett nagyszabású közösségi eseményen, mely a Gyermekek Világnapjához kapcsolódott. Több százezer LEGO kocka és színes játékok várták a diákokat a Váci Mihály Kulturális Központban.

– Ez a harmadik év, hogy itt vagyunk. A World Children Day-hez az első év, hogy bekapcsolódtunk így helyi szinten. Az első évben az első évben az állati építés volt, második évben az űrrel foglalkoztunk, idén pedig a Gyerekek Világnapjához kötődően tartunk egy kreatív építést. Ennek a célja, hogy megkérdezzük a gyerekek véleményét, kíváncsiak vagyunk, hogy ők hogyan képzelik el álmaik iskoláját vagy egy olyan helyszínt, ahol határok nélkül szárnyalhat a kreativitás, élvezik a tanulást és ki tudnak bontakozni – mondta el Mező Bálint a LEGO helyi közösségi szerepvállalás koordinátora.


Több száz iskolás gyermek legózott együtt a Váci Mihály Kulturális Központban

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.