2019. április 21., vasárnap
Konrád

Egyéb Érd

Érdi röplabdázók küzdelmei

Felemás eredményeket hozott az érdi Delta Röplabda Egyesület számára az utóbbi időszak. Az NB II-es női bajnokság Közép-csoportjában játszó együttes zsinórban megnyert két mérkőzést, így kedvezőnek mondható előjelekkel érkezett az MTK Budapest otthonába.

Itt nagy izgalmakat hozott az első két szett, azonban mindkettő a hazaiak számára volt sikeres, ugyanis bár minimális különbséggel, de 25:23-ra, illetve 26:24-re a fővárosi csapat bizonyult jobbnak. A harmadik játszmára már némileg szárnyaszegetten állt fel az érdi csapat, az eredmény is ennek megfelelően alakult: 25:13-ra nyert az MTK, a mérkőzés végeredménye pedig 3:0 lett a fővárosiak javára.Az NB II-es női bajnokság Közép-csoportjában játszó együttes két győzelem után szenvedett vereséget


A Kaposvári Egyetem Sportcsarnoka adott otthont az egykori kiváló játékosról, edzőlegendáról elnevezett dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokság küzdelmeinek. Három mérkőzést játszottak egymás után az érdi deltás lányok – és mindhárom ellenfelüket legyőzték, mégpedig szettveszteség nélkül. Az első meccsen a RÖAK Kaposvár Sárga csapata volt az ellenfél, ezt követően a Szombathelyi SI/HVSE A gárdája, végül pedig  a Penta Gödöllői RC csapata szenvedett 3:0-s vereséget az érdiektől. A győzelmek után Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző további pozitívumként említette, hogy a keretből mindenkinek tudott játéklehetőséget adni, és ez utánpótláskorú játékosokról szólva nem kis dolog. Így egyre jobban kezd összeszokni a csapat, ami abból is látszik, hogy általában már a nyitások megadják a játszmák „alaphangját”.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek