EUR: 321,99 Ft
CHF: 282,69 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Eger

Ezüstérmesek az egri ápolók

Második helyezést értek el az egri ápolók az országos megmérettetésen, ahol Heves megyét képviselték. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete kilencedik alkalommal rendezte meg az immár hagyománnyá vált Hivatásunk Mesterei Vagyunk című országos szakmai vetélkedő döntőjét október 12-én Budapesten a Lurdy Házban.

A területi vetélkedőkön első helyezést elért négyfős csapatok indultak a versenyen, ahol 20 csapat mérte össze tudását. Heves megyét a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Kardishock nevű csapata képviselte. A megmérettetés a korábbi évekhez hasonlóan elméleti és gyakorlati feladatokat tartalmazott. A gyakorlat helyszínét a Lurdy Ház különtermében alakították ki a Semmelweis Egyetem által biztosított demonstrációs eszközök segítségével. Az egri szakdolgozók mindössze három ponttal maradtak el az első helyezett eredményétől, tudásuk legjavát adták, és második helyezést értek el.


A Kardishock csapatkapitánya volt Molnár Tünde, a kardiológiai osztály OKJ-s ápolója, diabétesz-szakápolója, csapattagok: Gulyás Melinda diplomás ápoló (kardiológiai osztály), Szerediné Szabó Gabriella intenzív betegellátó szakápoló, angiológiai és kardiológiai szakasszisztens (rendelőintézeti szakrendelés) és Csutorásné Tóth Natália  kardiológiai szakasszisztens (rendelőintézeti szakrendelés).

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.