EUR: 363,75 Ft
CHF: 344,69 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Egyéb Érd

Ezüstök Grazból

A néhány héttel ezelőtti Európa-bajnokságon még nem minden sikerült úgy, ahogy szerették volna, most azonban, Grazban, a junior világbajnokságon már dobogóra állhatott a Masters Sportegyesület Xpress nevű akrobatikus rock and roll lányformációja: ezüstérmesek lettek.

A Masters Sportegyesület Xpress nevű akrobatikus rock and roll lányformációja második helyen végzett
Fotók: mastersse.hu

A lányok a verseny elejétől kezdve parádésan táncoltak: az elődöntő első helyéről várhatták a középdöntőt, majd onnan is az előkelő második helyen jutottak be a fináléba. Sajnos, végül az aranyérmet nem sikerült megszerezni, kis különbséggel lemaradtak a másik – egyébként Európa-bajnok – magyar együttes mögött. Mindenesetre ez a csapat a bemutatott „Szépség és szörnyeteg” című produkciójával története eddigi legnagyobb sikerét érte el.


A Bradács Tamarával és Záhonyi Patrikkal felálló közös csapat junior világbajnoki ezüstérmet szerzett

Záhonyi Patrik és Bradács Tamara ezúttal – mivel formációs világbajnokság volt – nem párosban, hanem a Back to the Future nevű, Rock and Magickel közös csapat részeként versenyzett, és nem is akármilyen eredménnyel. Mintegy lemásolva az Xpress eredményességét, ugyancsak ezüstérmesek lettek a junior világbajnokságon.

A sportegyesület versenyzői rajthoz álltak egy nappal később a budapesti területi bajnokságon is. Itt aranyérmet szerzett a Rakéták felnőtt formáció, bronzérmet a Dream Travellers serdülő nagy formáció. Páros main class contact style kategóriában második lett Czanik László és Korpás Petra, valamint a serdülőknél Barthos Bence és Ambruzs Kinga kettőse, a Gábor László és Szalai Alexa alkotta duó pedig bronzéremmel zárt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.