EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Egyéb Érd

Ezüstök Grazból

A néhány héttel ezelőtti Európa-bajnokságon még nem minden sikerült úgy, ahogy szerették volna, most azonban, Grazban, a junior világbajnokságon már dobogóra állhatott a Masters Sportegyesület Xpress nevű akrobatikus rock and roll lányformációja: ezüstérmesek lettek.

A Masters Sportegyesület Xpress nevű akrobatikus rock and roll lányformációja második helyen végzett
Fotók: mastersse.hu

A lányok a verseny elejétől kezdve parádésan táncoltak: az elődöntő első helyéről várhatták a középdöntőt, majd onnan is az előkelő második helyen jutottak be a fináléba. Sajnos, végül az aranyérmet nem sikerült megszerezni, kis különbséggel lemaradtak a másik – egyébként Európa-bajnok – magyar együttes mögött. Mindenesetre ez a csapat a bemutatott „Szépség és szörnyeteg” című produkciójával története eddigi legnagyobb sikerét érte el.


A Bradács Tamarával és Záhonyi Patrikkal felálló közös csapat junior világbajnoki ezüstérmet szerzett

Záhonyi Patrik és Bradács Tamara ezúttal – mivel formációs világbajnokság volt – nem párosban, hanem a Back to the Future nevű, Rock and Magickel közös csapat részeként versenyzett, és nem is akármilyen eredménnyel. Mintegy lemásolva az Xpress eredményességét, ugyancsak ezüstérmesek lettek a junior világbajnokságon.

A sportegyesület versenyzői rajthoz álltak egy nappal később a budapesti területi bajnokságon is. Itt aranyérmet szerzett a Rakéták felnőtt formáció, bronzérmet a Dream Travellers serdülő nagy formáció. Páros main class contact style kategóriában második lett Czanik László és Korpás Petra, valamint a serdülőknél Barthos Bence és Ambruzs Kinga kettőse, a Gábor László és Szalai Alexa alkotta duó pedig bronzéremmel zárt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.