EUR: 321,52 Ft
CHF: 281,44 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Budapest IX.kerület

Fantasztikus győzelemmel tért vissza a Fradi!

Elrajtolt a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának idei szezonja, amelyben 17 év kihagyás után szerepel a Ferencváros. A visszatérés nem is lehetett volna szebb, hiszen a zöld-fehérek az első meccsen simán legyőzték a Dinamo Moszkvát.

A fiúk mindent megtettek a győzelemért (Fotó: fradi.hu)

Az utóbbi két szezonban Eurokupa-győztes, a magyar bajnokságban címvédő zöld-fehérek ráadásul igen erős kerettel vágtak neki a legjobbak sorozatának, ahol nem várnak rá könnyű meccsek. A csoportellenfelek között például ott van az Eger, a nyolcszoros BL-győztes, legutóbb második olasz Pro Recco, a román Steaua Bucuresti, az orosz Dinamo Moszkva, az olasz Brescia, illetve az elmúlt idényben bronzérmes spanyol CNA Barceloneta.
Na és persze, a Dinamo Moszkva, amelynek nem sok babér termett a Komjádi Uszodában.
Varga Zsolt tanítványai a 2-2-es nyitónegyedet követően állva hagyták a riválist, és az egyaránt három gólt szerző Varga Dénes és Vámos Márton vezérletével 13-6-ra nyerve könnyedén gyűjtötték be a három pontot.
– Azt hiszem, ennek a győzelemnek az alapja a védekezés volt. Erre a jó védekezésre tudtunk alapozni, és feltörni az oroszok védelmét – mondta a mérkőzés után Varga Zsolt vezetőedző, aki hozzátette, sokat számít az eredményességben, hogy a játékosok nagyon jó fizikai állapotban vannak. –  A srácok jól bírják a terhelést, ráadásul sokan is vagyunk, így megfelelően lehet cserélni. Kifejezetten szeretem, ha mi diktáljuk a tempót, az az egyik erősségünk, hogy bármi is történik, megyünk előre. Fel vagyunk arra is készülve, hogy csak a mérkőzés végén dől el minden. Most ez már lényegében a félidőre megtörtént, így azt kértem a fiúktól, ha már így alakult, akkor legyen nagyarányú győzelem a vége. Megfogadták a tanácsom.


Kapcsolódó Cikkek

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.

 • Pályaválasztás középfokon

  Pályaválasztás középfokon

  Asztalos, húsipari dolgozó, gázszerelő, magasépítő technikus – mind mind hiányszakma jelenleg hazánkban. Ezekkel, és még 46 mesterséget kínáló oktatási intézménnyel ismerkedhettek meg a kerületi diákok a Ferencvárosi Pályaválasztási Börzén.