EUR: 365,98 Ft
CHF: 346,06 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Belföld

Fehérbe borult a fél ország – Fotók!

Míg a múlt héten még elég volt egy pulóver is, annyira kellemes volt az idő, ma reggelre már az ország több részén is havazott.

Az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése szerint, hétfőn többnyire borult lesz az ég és kora délutánig többfelé várható vegyes halmazállapotú csapadék; eső, havas eső, hó egyaránt hullhat. Keleten döntően eső, a Nyugat-Dunántúlon inkább hószállingózás, gyenge havazás valószínű, majd délutántól egyre kevesebb helyen fordulhat elő csapadék.


A csapadék mennyisége nem lesz jelentős. Az északkeleti tájakon megélénkülhet az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 8 fok között várható, északkeleten az 5 fok feletti értékekkel. Késő este -1, +4 fok valószínű.

Ez az időjárás várható keddre is. Az éjszaka második felétől a Dunántúlon és a középső megyékben ismét egyre többfelé várható kisebb eső, néhol havas eső, illetve a nyugati határnál hó is hullhat. Megélénkül, helyenként megerősödik a keleti, északkeleti szél. Hajnalra általában -2 és +3 fok közé hűl le a levegő.


Kapcsolódó Cikkek