2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Belföld

Fehérbe borult a fél ország – Fotók!

Míg a múlt héten még elég volt egy pulóver is, annyira kellemes volt az idő, ma reggelre már az ország több részén is havazott.

Az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése szerint, hétfőn többnyire borult lesz az ég és kora délutánig többfelé várható vegyes halmazállapotú csapadék; eső, havas eső, hó egyaránt hullhat. Keleten döntően eső, a Nyugat-Dunántúlon inkább hószállingózás, gyenge havazás valószínű, majd délutántól egyre kevesebb helyen fordulhat elő csapadék.


A csapadék mennyisége nem lesz jelentős. Az északkeleti tájakon megélénkülhet az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 8 fok között várható, északkeleten az 5 fok feletti értékekkel. Késő este -1, +4 fok valószínű.

Ez az időjárás várható keddre is. Az éjszaka második felétől a Dunántúlon és a középső megyékben ismét egyre többfelé várható kisebb eső, néhol havas eső, illetve a nyugati határnál hó is hullhat. Megélénkül, helyenként megerősödik a keleti, északkeleti szél. Hajnalra általában -2 és +3 fok közé hűl le a levegő.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Összevissza ígérgetnek Budapesten az ellenzéki jelöltek, akik közül többen is részt vettek a 2010 előtti városirányításban – emlékeztetett Tarlós István főpolgármester a Kossuth rádióban, ahol elmondta, hogy azóta sikerült stabilizálni a város működését, többek közt az akkor romokban heverő BKV-t.

 • Egyre csökken az államadósság

  Egyre csökken az államadósság

  Tíz éve nem volt olyan alacsony az államadósság, mint az idei első félév végén. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentése alapján 2021-re hatvan százalék alá süllyedhet a magyar államháztartás adóssága.

 • Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kifelé S. Levente példás családi életet élt, miközben a fiával a kismotorjára ültetve sétálni indult, egyik kezében az élettársa, Anita kezét fogta, a másikban a nő kutyáját vezette pórázon.