2020. január 25., szombat
Pál

Egyéb Székesfehérvár

Fejér megye Prima díjasai

Idén is a Hotel Magyar Király adott otthont a Fejér Megyei Prima díj gálájának.

Az ünnepélyes átadón az egymillió forinttal járó fődíjat dr. Pukancsik János főorvos, sebész, plasztikai sebész és Mits Gergő zenész, tanszékvezető, valamint B. Kiss László újságíró érdemelte ki, a közönségdíjat dr. Dienes Ottó tanár, író, képzőművész kapta, Hirt Károly, az ARAK elnöke a Közigazgatási Hivatal különdíját vehette át.


Újságíró kollégánk, Kiss László átveszi a díjat, mellette Mits Gergő, a másik díjazott figyel Fotó: ÖKK, Simon Erika

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete tizenharmadik alkalommal adta át a Fejér Megyei Prima díjakat. Az elismeréseket olyan személyeknek ítélték oda, akik saját területükön maradandót alkottak. László István, a Vállalkozók Országos Szövetsége Fejér Megyei Szervezetének elnöke köszöntőjében elmondta, hogy a Prima díjat vállalkozók, gazdasági szereplők alapították, hogy a politika és a díjazottak – művészek, tudósok, orvosok, zenészek, sportolók – ezáltal is jobban figyeljenek egymásra, megbeszéljék, értékeljék, majd együtt ünnepeljék az élet különböző területén elért kiemelkedő teljesítményeket.
László István az esten külön köszöntötte a Prima díj alapítójának özvegyét, majd a vendégek dokumentumfilmet is láthattak a márciusban elhunyt Demján Sándor életéről.

Cser-Palkovics András polgármester Pukancsik János sebész, plasztikai sebésznek gratulál Fotó: ÖKK, Simon Erika

Az est résztvevőit üdvözölte Cser-Palkovics András polgármester is, aki elmondta, hogy a Prima díj legfontosabb eleme, hogy az élet számos területén kiválóan teljesítő alkotó embereket díjazza.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.