EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Tatabánya

Fél évszázada tartanak össze a szépkorúak

Megújul és bővül a József Attila Művelődési Ház Alsógallán. Megemeli az önkormányzat a nyugdíjasklubok támogatását, és több jut a gyógyszertámogatás finanszírozására is.

Ezekkel a bejelentésekkel és egy 150 ezer forint értékű utazási ajándékkal köszöntötte a polgármester az 50 éves Alsógallai Nyugdíjas Klub tagjait a születésnapi ünnepségükön.


A jubileum alkalmából az önkormányzat 150 ezer forint értékű utazási támogatást adott a klubnak

Schmidt Csaba polgármester, a városrész önkormányzati képviselője köszöntőbeszédében bejelentette, hogy nemcsak felújítják, hanem bővítik is a József Attila Művelődési Házat, amely a nyugdíjasklubnak is otthont ad.

Kancz Csaba kormánymegbízott, a városrész korábbi képviselője is köszöntötte a nyugdíjasklub tagjait, előző és jelenlegi vezetőjét. Sikeresnek nevezte az Alsógallai Nyugdíjas Klubot, és kiemelte közösségteremtő szerepét.

Az Alsógallai Nyugdíjas Klubot a Vértes Agorája tortával köszöntötte. A rendezvény a klub életéről készült film vetítésével, közös vacsorával és zenével folytatódott. A közösség vezetője, Barcs Istvánné elmondta, hogy az alapító tagokat és egy születésnapost is felköszöntenek az ünnepségen.

Az nyugdíjasklub folyamatosan várja az érdeklődőket és az új tagokat. Összejöveteleiket hétfőnként tartják a József Attila Művelődési Házban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.