EUR: 332,96 Ft
CHF: 302,70 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Tatabánya

Fél évszázada tartanak össze a szépkorúak

Megújul és bővül a József Attila Művelődési Ház Alsógallán. Megemeli az önkormányzat a nyugdíjasklubok támogatását, és több jut a gyógyszertámogatás finanszírozására is.

Ezekkel a bejelentésekkel és egy 150 ezer forint értékű utazási ajándékkal köszöntötte a polgármester az 50 éves Alsógallai Nyugdíjas Klub tagjait a születésnapi ünnepségükön.


A jubileum alkalmából az önkormányzat 150 ezer forint értékű utazási támogatást adott a klubnak

Schmidt Csaba polgármester, a városrész önkormányzati képviselője köszöntőbeszédében bejelentette, hogy nemcsak felújítják, hanem bővítik is a József Attila Művelődési Házat, amely a nyugdíjasklubnak is otthont ad.

Kancz Csaba kormánymegbízott, a városrész korábbi képviselője is köszöntötte a nyugdíjasklub tagjait, előző és jelenlegi vezetőjét. Sikeresnek nevezte az Alsógallai Nyugdíjas Klubot, és kiemelte közösségteremtő szerepét.

Az Alsógallai Nyugdíjas Klubot a Vértes Agorája tortával köszöntötte. A rendezvény a klub életéről készült film vetítésével, közös vacsorával és zenével folytatódott. A közösség vezetője, Barcs Istvánné elmondta, hogy az alapító tagokat és egy születésnapost is felköszöntenek az ünnepségen.

Az nyugdíjasklub folyamatosan várja az érdeklődőket és az új tagokat. Összejöveteleiket hétfőnként tartják a József Attila Művelődési Házban.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.