2019. december 05., csütörtök
Vilma

Extra

Feszélyezte a hírnév Dobó Katát

Az ország egyik legnépszerűbb színésznője, Dobó Kata őszintén mesélt arról,  hogy karrierje kezdetén nem igazán tudott mit kezdeni a hirtelen jött sikerrel és az azzal járó hírnévvel. A színésznő bevallotta: úgy érezte, hogy Miniszter félrelép után érdemtelenül emelték őt piedesztára.

(Fotó: Cser Dániel)

Nemrég debütált Ábel Anita Nő Comment című talkshowja, ahol hétről hétre négy ismert nővel és egy férfi vendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A negyedik adás ma este 9 órakor lesz látható a Spektrum Home csatornáján, ahol a műsorvezető ezúttal Dobó Katával, Kovács Patríciával, Balázsovits Edittel, Hadas Krisztával és Schiffer Miklóssal beszélget többek közt arról, hogy tulajdonképpen mit is jelent a siker, kell-e a boldogsághoz, és hogy miképp érdemes az azzal járó felhajtást kezelni. A témában elsőként Dobó Kata szólalt fel, aki leszögezte: ő soha nem felejtette el, hogy honnan jött, így a siker egyszer sem szállt a fejébe.


–A siker nekem nagyon korán jött, és érdemtelenül, azt éreztem. Káposztásmegyerről egyszer csak minden címlapon én voltam, amikor a Miniszter kijött, feszélyezett ez az egész, pedig még nem volt ez a fajta bulvár, ami most van, nem volt internet sem. Azt éreztem a szakma irányába, hogy hogy lehetek én itt ezen a piedesztán, amire engem felállítottak, miközben még nem tettem le annyi mindent. Kifejezetten kellemetlenül éreztem magam. Ma már ha valaki eldönti magában, hogy híres akar lenni, annak van többféle útja. Az egyik módja például a beköltözős műsor, de ők tudják, hogy mi vár rájuk, mi az, amit majd fel kell adniuk. Én ezt nem tudtam, nekem fogalmam sem volt erről – magyarázta Kata, akire Balázsovits Edit kontrázott rá azzal, hogy őt például a stúdióba sem akarták beengedni, mert nem ismerték fel. Végül Hadas Kriszta tett igazságot, aki szerint a sikert nem abban kell mérni, hogy hányan ismerik az embert.

A talkshow teljes adását ma este 9 órától láthatják a nézők a Spektrum Home csatornáján, ahol az is kiderül, hogy ki az ország legvonzóbb ismert pasija.


(Fotó: Youtube)

Kapcsolódó Cikkek

  • Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Péntek este az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását a korábban továbbjutott 12 produkció, akik közül a december 20-ai döntőbe a zsűri  juttatja tovább a legjobb négy produkciót.

  • Rekordot döntött A Dal 2020

    Rekordot döntött A Dal 2020

    A magyar könnyűzene letette a voksát, minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására. A hatalmas érdeklődés és a jelentkezők száma is azt mutatja, hogy a műsor készítői jó döntést hoztak azzal, hogy jövőre az Eurovíziós indulás helyett közvetlenül a magyar dalokat, tehetségeket, értékteremtő produkciókat támogatják.