2019. április 24., szerda
György

Egyéb Eger

Fiatal Vállalkozók Hete – másodjára!

Második alkalommal, idén is megrendezték a Fiatal Vállalkozók Hetét Egerben, ami arra hivatott, hogy segítse a pályakezdők első lépéseit. Több előadó tanácsaival látta el az ifjú vállalkozókat, többek között dr. Zacher Gábor toxikológus, címzetes egyetemi docens, és Kücsön Gyula, a sarudi Élményfalu megálmodója és létrehozója is az Uránia Filmszínházban megrendezett előadás-sorozaton.

Lepres Dávid, az Y Vállalkozói Egyesület elnöke – maga is fiatal vállalkozóként – hiánypótló rendezvényként szervezte meg már tavaly is Egerben a főként mentorálással, jó tanácsokkal, gyakorló vállalkozók tapasztalataival, motivációs gyakorlatokkal ellátott rendezvényt. Így kívánják elősegíteni a feltörekvő generáció elindulását az életben. Az elnök szerint a legfontosabb gazdaságpolitikai feladat ma Magyarországon, a fiatalok vállalkozói kedvének támogatása. A Fiatal Vállalkozói Napok megrendezésében társszervezők és támogatók voltak: Eger Megyei Jogú Város önkormányzata, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INPUT Program.


Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.