EUR: 334,65 Ft
CHF: 311,59 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb Eger

Fiatal Vállalkozók Hete – másodjára!

Második alkalommal, idén is megrendezték a Fiatal Vállalkozók Hetét Egerben, ami arra hivatott, hogy segítse a pályakezdők első lépéseit. Több előadó tanácsaival látta el az ifjú vállalkozókat, többek között dr. Zacher Gábor toxikológus, címzetes egyetemi docens, és Kücsön Gyula, a sarudi Élményfalu megálmodója és létrehozója is az Uránia Filmszínházban megrendezett előadás-sorozaton.

Lepres Dávid, az Y Vállalkozói Egyesület elnöke – maga is fiatal vállalkozóként – hiánypótló rendezvényként szervezte meg már tavaly is Egerben a főként mentorálással, jó tanácsokkal, gyakorló vállalkozók tapasztalataival, motivációs gyakorlatokkal ellátott rendezvényt. Így kívánják elősegíteni a feltörekvő generáció elindulását az életben. Az elnök szerint a legfontosabb gazdaságpolitikai feladat ma Magyarországon, a fiatalok vállalkozói kedvének támogatása. A Fiatal Vállalkozói Napok megrendezésében társszervezők és támogatók voltak: Eger Megyei Jogú Város önkormányzata, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INPUT Program.


Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.