2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Belföld

Fidesz: A Jobbik az eddigi adócsökkentéseket sem szavazta meg

A Jobbik már megint mást mond, és mást cselekszik, az ellenzéki párt ugyanis az eddigi adócsökkentéseket sem szavazta meg – így reagált a Fidesz-frakció a Jobbik áfacsökkentési kezdeményezésére, amely szerint az alapvető élelmiszerek áfáját 5, a többi termékét 25 százalékra mérsékelnék.

A Fidesz-frakció az MTI-nek küldött közleményében azt írta: a Jobbik nem szavazta meg sem a legfontosabb élelmiszerek áfájának csökkentését, sem más, a gyermekes családok, a munkavállalók és a vállalkozások életét megkönnyítő adócsökkentéseket.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 200 egyetemista 800 fiatalt mentorál a Tanítsunk Magyarországért programban

  200 egyetemista 800 fiatalt mentorál a Tanítsunk Magyarországért programban

  Négy egyetem – Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs – kétszáz hallgatója nyolcszáz 7. osztályos általános iskolást mentorál a Tanítsunk Magyarországért program keretében – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön Debrecenben.

 • Ezt kell tudni a jövő januári nyugdíjemelésről

  Ezt kell tudni a jövő januári nyugdíjemelésről

  Megjelent a jövő januári nyugdíjemelésről szóló kormányrendelet, amely szerint a 2020. január 1. előtt megállapított és 2019. novemberében egyösszegű emelési korrekcióban részesült nyugellátások és az ilyen emelésre jogosult egyéb ellátások 2019.

 • Folytatódik az enyhe, csapadékos idő

  Folytatódik az enyhe, csapadékos idő

  Egyelőre folytatódik a csapadékos idő, vasárnap várható több napsütés. Marad az évszakhoz képest enyhe idő, többfelé 10 fok körül alakulhatnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.