EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Fidesz: Aki többet akar dolgozni és keresni, megtehesse

Aki többet akar dolgozni és keresni, megtehesse – reagált a Fidesz közleményében Pintér Tamás (Jobbik) nyilatkozatára.

A kormánypárti képviselők által az Országgyűlés elé benyújtott javaslat célja, hogy aki többet akar dolgozni, az dolgozhasson többet, és aki többet akar keresni, az kereshessen többet. Ehhez a bürokratikus akadályokat el kell bontani – áll a Fidesz közleményében.


Ez azért is indokolt, mert aki ma többet akar dolgozni és többet akar keresni, annak ki kell játszania a bürokratikus szabályokat. Egyformán mérünk, ezt mutatja az is, hogy a nyugdíjasok foglalkoztatása előtt álló akadályokat is eltöröltük, hogy közülük is aki akar, az a dolgozhasson. Az egyes ágazatokban a munkavállalók védelmét a kollektív szerződésük is biztosíthatja – írja a Fidesz közleményében.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

    Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

    Letért az úttestről, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 63-as főút 23-as kilométerénél, Nagydorog térségében hétfőn reggel, vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a police.

  • Segítünk megszedni magát piros tojással

    Segítünk megszedni magát piros tojással

    Minden évben eljön az a nap, amikor minden fiú, legény, és férfi elkezd eszeveszettül gondolkozni, hogy Húsvéthétfőn milyen verset mondjon a hagyományos locsolkodás mellé. Van, aki a rövid, frappáns versikékre esküszik, van, aki minden évben marad a bevált „Zöld erdőben jártam” kezdetű mondókánál.