EUR: 337,17 Ft
CHF: 314,11 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Belföld

Fidesz: Közpénzből segítik a migránsokat

Soros-szervezetek a törvények megkerülésére buzdítják a migránsokat, ehhez oktatást és szótárakat is biztosítanak nekik egy újabb kamerafelvétel szerint. Hidvéghi Balázs a közmédiának számolt be az újabb Soros-akcióról, benne a migránsok számára uniós közpénzzel feltöltött bankkártyákról, amelyet az EU és az ENSZ is támogat. 

– Egy most nyilvánosságra került, rejtett kamerával készült felvételen az egyik „Soros-szervezet” arra okítja a migránsokat, hogyan vezessék félre a menekültügyi hatóságokat, kerüljék meg a törvényt és mondjanak magukról mást, mint a valóság. Elhangzik például a felvételen, hogy üldözött kereszténynek érdemes mondani magukat, és tanítják is az imádkozást – tájékoztatta Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a közmédiát, majd hozzátette, hogy ez nem az első bizonyíték, hiszen korábban migránsszótárt osztogattak a bevándorlóknak, ami a hatóságok félrevezetésében és a határvédelem kijátszásában nyújtott segítséget. Hidvéghi szerint leginkább arra lenne szükség, hogy jövő tavasszal Brüsszelben olyan politika kapjon támogatást és többséget, ami elutasítja ezt a gátlástalan bevándorlást.


– A tavaszi európai parlamenti választáson meg kell állítani a bevándorláspárti, önsorsrontó brüsszeli elitet. Ha ők maradnak domináns pozícióban, akkor az egész Európai Uniót gyakorlatilag bevándorlóövezetté tennék – fűzte hozzá. Ehhez kapcsolódóan említette a migránskártyát, amelyet Soros-szervezetek név nélkül adtak ki bevándorlóknak, tehát beazonosíthatatlanok a használóik. Azt sem lehet tudni, hogy hány darabot osztottak szét a migránsok között, azokon mennyi pénz van, és a finanszírozásnál felmerült az EU, az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és Soros György neve is. Különösen aggályos, hogy mivel az EU tagállami befizetésekből működik, így tulajdonképpen európai közpénzből, az európai emberek pénzéből zajlik ez az akció.

– Elfogadhatatlan és semmi nem indokolja, hogy név nélkül bankkártyákat osztogassanak migránsoknak. Ha ez folytatódik, akkor egyre több bevándorló érkezik Európába, és ez ellen minél határozottabban fel kell lépni – szögezte le a Fidesz kommunikációs igazgatója, majd hozzátette, hogy ezeknek az eszközöknek és intézkedéseknek is ugyanaz a céljuk: minél több bevándorlót minél gyorsabban bejuttatni az Európai Unió területére.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek