EUR: 321,95 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Veszprém

Flashmob az okos internethasználatért

A Lélektér Alapítvány 2014 óta foglalkozik az Erasmus+ programokkal. Veszprémben jelenleg ötödik alkalommal rendez hat európai uniós ország (Görögország, Málta, Lengyelország, Litvánia, Törökország és Magyarország) fiataljainak részvételével kilencnapos ifjúsági cserét.

A fiatalok a veszprémi lakosság figyelmét is igyekeztek felkelteni (Fotó: Kovács Bálint)

A jelenlegi projekt az okos internethasználat fontosságára hívja a fiatalok figyelmét, a résztvevők szerdán egy flashmobbal kívánták felkelteni Veszprém lakosságának érdeklődését a téma iránt. Az eseményen minden országból hét 18–30 éves résztvevő van jelen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.