2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Hódmezővásárhely

Fogjunk össze Fazekas Pistiért!

A sokak által ismert Fazekas Pisti július 8-án szenvedett balesetet. Most gyűjtést és jótékonysági estet szervez  számára az Alföldi Szabadidő Egyesület, hogy így támogassák a felépülését.

Fontos volt számára a kézilabda, így dolgozott a hódmezővásárhelyi HLKC és az algyői FKSE csapatánál, valamint a törökszentmiklósi kézilabda-egyesületnél is. Egészségügyi tudásával a háttérből támogatta a sportolókat, segítette a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor gimnázium és kollégium diákjait, illetve munkát vállalt az Erzsébet Kórház intenzív és sürgősségi osztályán is – húsz évig dolgozott mentősként. A férfi súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében mind a négy végtagja lebénult és mesterséges lélegeztetésre szorul. A szakemberek a továbbiakban az otthon történő ápolást javasolják. Az Alföldi Szabadidő Egyesület célja, hogy mihamarabb megteremtse az ehhez szükséges körülményeket, illetve segítse Pisti családját ebben a nehéz időszakban.


November 13-án jótékonysági estet szerveznek Fazekas Pisti megsegítése céljából

Erre a célra egy elkülönített számlaszámot hoztak létre: 57400262-10010677-00000000. November 13-án 18 órakor pedig jótékonysági estet szerveznek a BFMK-ban, ahol fellép a BFMK néptánccsoportja, valamint a Kankalin Néptáncegyüttes is. Belépő- és támogatói jegyek a BFMK pénztárában, nyitvatartási időben vásárolhatók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.