EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Hódmezővásárhely

Fogjunk össze Fazekas Pistiért!

A sokak által ismert Fazekas Pisti július 8-án szenvedett balesetet. Most gyűjtést és jótékonysági estet szervez  számára az Alföldi Szabadidő Egyesület, hogy így támogassák a felépülését.

Fontos volt számára a kézilabda, így dolgozott a hódmezővásárhelyi HLKC és az algyői FKSE csapatánál, valamint a törökszentmiklósi kézilabda-egyesületnél is. Egészségügyi tudásával a háttérből támogatta a sportolókat, segítette a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor gimnázium és kollégium diákjait, illetve munkát vállalt az Erzsébet Kórház intenzív és sürgősségi osztályán is – húsz évig dolgozott mentősként. A férfi súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében mind a négy végtagja lebénult és mesterséges lélegeztetésre szorul. A szakemberek a továbbiakban az otthon történő ápolást javasolják. Az Alföldi Szabadidő Egyesület célja, hogy mihamarabb megteremtse az ehhez szükséges körülményeket, illetve segítse Pisti családját ebben a nehéz időszakban.


November 13-án jótékonysági estet szerveznek Fazekas Pisti megsegítése céljából

Erre a célra egy elkülönített számlaszámot hoztak létre: 57400262-10010677-00000000. November 13-án 18 órakor pedig jótékonysági estet szerveznek a BFMK-ban, ahol fellép a BFMK néptánccsoportja, valamint a Kankalin Néptáncegyüttes is. Belépő- és támogatói jegyek a BFMK pénztárában, nyitvatartási időben vásárolhatók.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.