2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb I.kerület III.kerület IX.kerület XII.kerület XXII.kerület

János vitéz századszor a Nemzetiben

A János vitéz 100. előadásán jártunk a Nemzeti Színházban. A dél-budai agglomerációban élő rendező, Vidnyánszky Attila és az előadásban a banyát játszó, családjával a Budai-hegységben lakó Szűcs Nelli színésznő a Lokál Extrának elmondta, nagyon fontos küldetés számukra a János vitéz megismertetése a fiatalokkal, amit a 100. előadás után még sokáig akarnak folytatni.

– Ez egy misszió, eddig 60 ezer iskolás látta az előadást, és megyünk tovább. Nagyon sok fiatal játszik benne, a kisgyerekektől a kaposvári színiegyetem hallgatóiig, mindenki nagyon szereti a János vitézt, öröm a színészek számára is.


Szűcs Nelli hozzátette: bár fizikailag is nagyon megterhelő az előadás számára, mindig elfelejti a térdfájást, és repül a seprűjén, mert a fiatal játszótársak és az ifjú közönség is szárnyakat ad neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.