EUR: 359,05 Ft
CHF: 339,98 Ft
2020. március 30., hétfő
Zalán

Belföld

Főpolgármesteri Hivatal: Horváth Csaba nem értett meg semmit a főpolgármester nyilatkozatából

A Főpolgármesteri Hivatal szerint Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője nem értett meg semmit a főpolgármester szombati nyilatkozatából; Tarlós István addig végzi ezt a munkát, amíg a kormány és a főváros közötti megállapodást betartják.

Az ellenzéki képviselő sajtótájékoztatóján a megállapodás aláírására reagálva azt mondta, “a szándéknyilatkozat annyit sem ér, mint a papír, amelyre nyomtatták”. Hozzátette, Tarlós István “bábfőpolgármesterként” folytathatja munkáját, hiszen egy kérdésre elismerte, akkor is támogatja a Fideszt, ha nem tartják be a mostani megállapodást.


A Főpolgármesteri Hivatal az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: “Horváth Csaba szokás szerint már megint nem értett meg semmit Tarlós István főpolgármester nyilatkozatából”.

“Aki a sajtótájékoztatón ott volt, hallhatta, hogy a főpolgármester azt mondta: addig végzi ezt a munkát, amíg a megállapodást betartják“.

A kormány és a főváros együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester írta alá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek