2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Extra

Fordulat! Lezárták a nyomozást VV Fanni ügyében

A rendőrség befejezte a nyomozást VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében – tudta meg a Lokál. A valóságshow-szereplőnek egy éve veszett nyoma, a gyanúsított B. László úgy tűnik, nem ússza meg a felelősségre vonást, emberölés miatt felelhet. A Lokál újabb részletet tudott meg az utóbbi időszak legrejtélyesebb  bűnügyéről.

Egy éve, 2017. november 20-án tűnt el az ismert valóságshow-szereplő VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni. Kamerafelvételek bizonyítják, hogy B. László elvitte az ájult lányt a lakásából, de a férfi a gyilkosságot továbbra is tagadja. A férfi előzetes letartóztatását egyébként a bíróság november 27-ig meghosszabbította, mert fennáll annak a veszélye, hogy megszökne. A Lokál úgy tudja, hogy a rendőrség nemrég befejezte a nyomozást, és hamarosan be is jelentik, hogy lezárták az ügyet.


– A sértett édesanyját már értesítette a rendőrség, jövő héten iratbetekintésre kell bemennie a rendőrségre, hogy hivatalosan is közöljék vele a nyomozás lezárásának tényét – nyilatkozta a Lokálnak dr. Lichy József, a család ügyvédje.

Információink szerint B. László minden egyes lépését, minden egyes telefonhívását felderítették, és kiderült, hogy egy nappal később visszatért a tett színhelyére. A feltételezések szerint ekkor tüntethette el a bűncselekmény nyomait. A helyszínelők a lakásban nem találtak vérnyomokat, így az sem zárható ki, hogy a lakásból a tettes nem holtan, csak ájultan vitte el a lányt, és valahol máshol végezhetett vele.


Fanni egy éve tűnt el, a rendőrség emberölés miatt nyomozott

– A tettes valahol Székesfehérváron kitett az autójából egy bőröndöt, de ezt a tárgyat nem sikerült megtalálnia a nyomozóknak, feltehetőleg valaki hazavitte. Ebben, az egyébként drága, bőröndben lehettek bizonyítékok – tudtuk meg az ügyet jól ismerő forrásunktól, aki azt is elárulta, hogy a férfinak nemcsak emberölés miatt kell felelnie, de számviteli bűncselekmények miatt is folyik ellene eljárás, amelyben ugyancsak bíróság elé kell állnia.

Mint megtudtuk, a nyomozásnak nem sikerült sem bűnsegédet, sem bűntársat fellelni, így B. László az egyedüli gyanúsítottja az ügynek. A tanúvallomások és egyéb bizonyítékok  elegendőek lehetnek a vádemeléshez. Igaz, ha a holttestet megtalálták volna az elmúlt hónapokban, akkor az ügy minősítése jóval súlyosabb is lehetne.

B. László az egyedüli gyanúsítottja az ügynek

Kapcsolódó Cikkek

  • Mindenkiben ott van az érték!

    Mindenkiben ott van az érték!

    Tíz év alatt megduplázódott a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási aránya. Ugyanakkor még mindig 150 ezren vannak azok, akik megfelelő támogatással tudnának dolgozni, és csak arra várnak, hogy a munkáltatók lehetőséget adjanak nekik.