EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Frida Tenyának: Látod, mekkora volt a szád?

Pintér Tibor párja, Frida teljesen kiborul a színész miatt a TV2 ma esti műsorában. A legbátrabb páros döntőjében a fiatal lány Tenyát hibáztatja amiatt, hogy a mélybe zuhantak az egyik feladatnál.

Ma este kiderül, hogy Pintér Tibor és párja, Frida, Schobert Norbi és Réka vagy Palácsik Lilla és férje, Tamás nyeri-e meg A legbátrabb páros döntőjét és az ezzel járó 10 millió forintot. Az egyik feladatnál azonban Pintér Tibor és Frida csúnyán összebalhézott. A pároknak két kifeszített fémkötélen kellett átmenniük egymásba kapaszkodva, úgy, hogy előtte a páros férfi tagja felmászik egy kötélen a kedveséhez. Tenya lihegve, nehezen mászott fel a kötélen, Frida pedig ahelyett, hogy biztatta volna, inkább kiosztotta.


– Hát, ezt már most elvesztettük szerintem. Tenya, pihenned kell, ezt így nem tudjuk megcsinálni. Látod, mekkora volt a szád? Ehhez edzeni kell, és te nehéz vagy – dohogta Frida, és sajnos hiába indultak el aztán a két kifeszített drótkötélen, hamar a mélybe zuhantak, szerencsére a biztosítókötél megvédte őket. Miközben ott lógtak, Tenya próbálta megfogni Fridát, hogy ne ütközzenek egymásnak, de a lány akkor is üvöltözött vele, annyira mérges volt. Amikor leértek, Frida a műsorvezetőnek, Tillának mondta el, hogy szerinte mi volt a baj.

– Nem jó technikát választottunk, meg kifulladt, amikor felmászott, és onnantól kezdve őt elvesztettük szerintem. (…) Nagyon mérges vagyok, mert nekem megvolt az egyensúlyom, én egyedül is végigmentem volna úgy, hogy nem fog senki – magyarázta Frida, az adásból pedig kiderül, hogy ez mire volt elég. Nem maradunk azonban izgalmak nélkül a döntő után sem. Jövő kedden indul A legbátrabb páros második évada, ahol újabb hét sztárpár teszi próbára magát, a nézők pedig az eddigieknél is több könnyet, még hangosabb vitákat, még izgalmasabb fordulatokat és még sokkolóbb pillanatokat láthatnak majd.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.