EUR: 333,14 Ft
CHF: 303,50 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Külföld

Fürdőben erőszakolt kislányokat a migráns

18 éve érkezett Németországba az a migráns, akit most nemi erőszakkal és több rendbeli szexuális erőszakkal vádol a rendőrség. Az 56 éves férfi menedékkérelmét érkezése után rövid időn belül elutasították, és 2004-ben megszületett az a végzés is, hogy az iráni migránst ki kell toloncolni az országból.

A Bild értesülései szerint egy 56 éves iráni bevándorlót vádol azzal a rendőrség, hogy október 18-án egy freibergi fürdőben szexuálisan zaklatott egy 10 éves gyermeket, valamint egy 16 és egy 21 éves fiatal nőt. A német törvények értelmében legalább az egyik erőszak kimerítette a nemi erőszak fogalmát is. A német lap azt is megtudta, hogy a férfi a bűncselekményt megelőzően szinte napra pontosan 18 évvel ezelőtt érkezett Németországba menekültként – írja a Ripost.


A ha­tó­sá­gok már több­ször is el­ítél­ték az iráni migránst, 2013-ban kényszerítés kísérlete, 2015-ben pedig jogosítvány nélküli vezetés miatt. Ennek ellenére a kitoloncolás még sem történt meg, a legsúlyosabb ítélet pénzbüntetés volt ellene.

A hatóságok közlése szerint az iráni férfi jelenleg börtönben vár a bírósági tárgyalásra, de kitoloncolására továbbra sincs lehetőség, mivel nincsenek hivatalos okmányai.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek