2020. április 05., vasárnap
Vince

Extra

Gesztesiért kampányolt Liptai Claudia

Liptai Claudia nemcsak volt férjével, de anyósával is jó viszonyt ápol. A műsorvezető a Sztárban sztár alatt Gesztesi Károlyért kampányolt, aki végül tovább is jutott. 

Habár a sztárpár házassága nyolc éve véget ért, Liptai és Gesztesi ma is szoros kapcsolatban van. A műsorvezető láthatólag nagyon a szívén viseli volt férje sorsát, hiszen a Sztárban sztár vasárnapi adásában is kampányolt érte, és összekulcsolt kézzel izgult a továbbjutásáért.


– Egyszerűen nem tudok mást mondani, Gesztesi az utolsó helyen van. Mi lesz velünk, emberek? – mondta élő adásban Liptai Claudia, amikor volt férje az első körben a nézők és a zsűri pontjai alapján az utolsó helyen állt. A műsorvezető a közösségi oldalán is arra kérte rajongóit, szavazzanak a színészre. „A zsűritársaim ma szigorúak voltak vele. Ha van kedvetek, szavazzatok a második körben rá! Én köszönöm” – írta Claudia, aki a műsor alatt azt is megjegyezte: mindent megtenne azért, hogy Karcsi a döntőig jusson. A sok jó szó pedig nem volt hiába, hiszen végül Torres Dani búcsúzott a show-tól.

A színészért az egész család együtt szorított. Liptaival közös lányuk, Panka és legkisebb fia, Áron mellett vasárnap Gesztesi édesanyja, Zsuzsa is a stúdióban izgult. Korábban pedig Claudia a közösségi oldalán elárulta, hogy még férje, Pataki Ádám is Gesztesinek szurkol. Úgy tűnik, a válás ellenére a két család között megmaradt a szoros kapcsolat. Ezt az is bizonyítja, hogy a műsorvezető az adás első szünetében felrohant a nézőtérre, hogy üdvözölje egykori anyósát, akivel láthatóan még mindig imádják egymást. Claudia megölelte és megpuszilta Zsuzsát, majd váltott vele pár szót.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek