2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Program

Guido & Maurizio De Angelis-koncert Terence Hillel és Kabir Bedivel

A világhírű olasz testvérpár, Guido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre! 2019. február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendülnek fel a jól ismert filmslágerek. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!

Guido és Maurizio De Angelis nevéhez olyan világslágerek fűződnek, amelyeket nem lehet elfelejteni, és amelyek hallatán ikonikussá vált filmkockák peregnek le a szemünk előtt. Pályafutásuk során a világ leghíresebb filmzeneszerzői közé emelkedtek. Oliver Onions néven ők írták a legtöbb Bud Spencer- és Terence Hill-film zenéjét: Különben dühbe jövünk, Az ördög jobb és bal keze, Az angyalok is esznek babot, Bűnvadászok, Seriff az égből, Banános Joe, Sandokan – A maláj tigris tévéfilmsorozat és rajzfilm, A szavanna fia, 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal, Zorro.


Budapesti koncertjükön a feledhetetlen dalokat az eredeti szerzők, Guido & Maurizio De Angelis és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában, valamint szimfonikus zenekari kísérettel adják elő. Az este két vendége Terence Hill és Kabir Bedi lesznek.

A világhírű olasz színész, Terence Hill elvállalta a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági aukció védnökségét. Árverés alá kerül egy felújított Dune Buggy, amely egy az egyben olyan, mint a Különben dühbe jövünk című film legendás autója. A nyertes nevét Terence Hill hirdeti ki a koncerten, és ünnepélyes keretek között adja át neki a Buggy slusszkulcsát.


A koncert kapcsán még egy világsztár, az indiai Kabir Bedi is hazánkba látogat. Az annak idején a Sandokant megformázó színész korábban egyetlen alkalommal, 1986-ban járt Budapesten, amikor – többek között – a budai Skála áruházat népszerűsítették a közreműködésével.

Kapcsolódó Cikkek