2018. november 14., szerda
Aliz

Belföld

Gulyás Gergely: Kibővítik a csokot

Máris itt a kárpótlás a lakáskassza megszűnéséért. A kormány kibővíti a csokot.

– A kétgyermekes családokra is kiterjesztik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsönt, a háromgyermekeseknél pedig a kölcsönfelvétel lehetőségét 15 millió forintra emelik – jelentette be a családok otthonteremtési kedvezményéről (csok) szóló kormánydöntést ismertetve Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a múlt héten.


Elmondta: a lakáskasszarendszer átalakításából felszabaduló forrásokat csoportosítják ide. Gulyás Gergely hangsúlyozta, a kormány állja a szavát, továbbra is támogatja a családok otthonteremtését.

További cikkek

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Bár még el sem kezdődött a kampány a jövő tavaszi Európai Parlamenti választásokra, az ellenzék hozza a formáját és kiújulni látszik a vita az önálló vagy közös indulásról.

 • Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Átverhette a Botka László vezette szocialista öönkormányzat az Európai Unió regionális döntéshozó szervét, permentesnek feltűntetve a később eldózarolt Mars téri piacnak helyet adó ingatlant, miközben a terület egyik résztulajdonával kapcsolatban pert folytattak.

 • Megint mellébeszélt a Jobbik

  Megint mellébeszélt a Jobbik

  Cégbírósági adatok szerint, a Jobbik állításával ellentétben mégiscsak dolgozott Sneider Tamás felesége a pártnak, 2016-os házasságkötésük után is.