EUR: 328,13 Ft
CHF: 301,02 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Sport

Győrben rendezik a tornászok mesterfokú országos bajnokságát

Péntektől vasárnapig a győri Olimpiai Sportparkban rendezik a tornászok mesterfokú országos bajnokságát.

A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint a verseny pénteken 15 órakor a férfi csapatbajnokság második fordulójával kezdődik, amelyen a Budapesti Honvéd SE, az FTC-Telekom és a Győri AC együttesei vesznek részt.

A csb egyben a mesterfokú bajnokság egyéni összetett versenye is, továbbá selejtező a szombati és a vasárnapi szerenkénti finálékra, ahova a legjobb hat tornász kvalifikálhatja magát.

A döntőkre mindkét hétvégi napon 11 órától kerül sor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin nosztalgikus érzésekkel a szívében indult családjával Szegedre, a kajak-kenu vb-re. A 31-szeres világbajnok felidézheti a szegedi élményeket, és talán a versenyek hangulata nyomán nagyobbik lánya is követi majd az anyai példát.

 • Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  A csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert a hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél.

 • Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  A férfi 500 méteres kajakpáros bejutott a döntőbe, a kenus Nagy Bianka (200 m) és Bodonyi András (500 m) valamint az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta duó pedig a csütörtöki előfutam után a középfutamban folytatja szereplését a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.